Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexander30

Dlaczego kobietom przeszkadza fakt że facet jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość Alexander30

Nie rozumiem tego!

Gość kamil jgora
wpływ filmów - boją się że jest psychopatą i mordercą

Gość dlatego, ze facetom przeszkadz
dziewica 30 letnia.

Gość zołzencja
starszym pewnie to nie przeszkadza, bo to one chca uczyc dominowac po przekroczeniu pewnej bariery wiekowej. mlodsze same chca sie uczyc i miec satysfakcje z kazdego doswiadczonego dotyku a nie byc krolikiem doswiadczalnym i tlumaczyc co i jak.

Gość bo taki facet nie ma pojęcia
co zrobić, żeby kobiecie było dobrze i zależy mu wyłacznie na tym, zeby prawiczkiem już nie być. Poza tym wystarczy mu tylko dotyk i już po wszystkim. Kobiecie potrzeba znacznie więcej czasu na osiągnięcie przyjemności. Poza tym 30 letni dziewic? Widocznie jakiś problem z hormonami ma a więc żaden pożytek z niego, bo następny raz będzie za pół roku :)

Gość zołzencja
niestety w zyciu seksualnym ludzi jest identycznie jak ze spiewaniem. albo sie umie albo nie umie, albo odbiorca cierpliwy. to wynika z wrazliwosci i nie do konca do sie czegos kogos nauczyc

kobietom nie przeszkadza fakt, że facet nie bzykał fizycznie nawet bardzo chętnie by go nauczyły tego i tamtego kobietom przeszkadza fakt, że facet ma mentalność prawiczka a to baaaaaardzo ciężka przypadłość psychiczna :) nie chce im się z tym mierzyć, dlatego wolą takiego już gotowego do użytku, nie chcą STAND BY wolą PLUG AND PLAY :P:P

Gość piękna Magdaa
co to jest mentalność prawiczka?

Gość to samo co
mentalnosc dziewicy wg faceta - powtarzane slogany

Gość piękna Magdaa
a mentalność dziewicy? i to kobiety bardziej gardzą prawiczkami niż mężczyźni dziewicami

Gość dsfvdsfcdsf
wystarczy jeden sex i po mentalności prawika nie ma śladu ... kobiety tego nie rozumieją

Gość Makler G.
na kafe są tacy, co od razu rodzą sie z doświadczeniem we wszystkich dziedzinach życie. facet prawik przeszkadza może qrwie, normalnej kobiecie dlaczego ma to przeszkadzać?

Gość zołzencja
@Makler G. slysze gorycz w glosie. czyzbys byl w te klocki jak drewniany zajac?

Żadne argumenty nie trafią do nieudaczników :D Oni nie rozumieją podstawowej kwestii jaką poruszyła błękit oceanu, tępota umysłowa jest nieuleczalna :(

Gość buahaaa
mi przeszkadza ze moj nie jest :/ ja bylam "czysta" zanim go poznalam

Gość no ja też pytam Was
Mnie też to nie przeszkadza, nawet się cieszę, że mój jest :D nie chcę kogoś z trzeciej ręki. Odprawiam podrywaczy i kobieciarzy, którzy nie umieją radzić sobie z popędem. Jak facet miał sporo kobiet, to to źle świadczy o jego przedmiotowym podejściu do kobiet, wątpię czy taki nadaje się na męża.

No tak kobiety nie chcą być z prawiczkiem bo jest prawiczkiem a skąd one to wiedzą ? Mówicie im o tym na 1 randce ? Zawsze mnie to zastanawiało

To nie chodzi o bycie prawiczkiem tylko o powód dla którego ktoś nigdy nie był w żadnym związku :)

Gość Makler G.
Zołzencja, nie wypisuj bzdur jak nic o mnie nie wiesz. Budzi we mnie zdumienie, jak idiotyczne wnioski wyciągnęłaś z mojej wypowiedzi. I niby co, chcesz mnie tępa dzido obrażać? Gówniara bierze sie do oceniania wypowiedzi innych, zamiast samej rzeczowo sie wypowiedzieć.

Gość Makler G.
Morland, w temacie wyraźnie jest o bycie przawiczkiem, dlaczego za autora rozszerzasz jego pytanie o cos domyślknego, co nie musi być?

Gość yuhjnhyhnj
"kobietom nie przeszkadza fakt, że facet nie bzykał fizycznie nawet bardzo chętnie by go nauczyły tego i tamtego kobietom przeszkadza fakt, że facet ma mentalność prawiczka a to baaaaaardzo ciężka przypadłość psychiczna" DOKŁADNIE ja byłabym bardzo zadowolona z faceta który może nie ma doświadczenia (sama go nie mam dużo), ale jest otwarty, kieruje się w życiu rozumem, i jest prawiczkiem bo seks traktuje jako sprawę intymną a nie miał szczęścia by poznać kobietę z którą byłby gotowy na ten krok xxxx ale facet który sądzi że "od pierwszego zamoczenia się wszystko zmienia", który jest nie tyle prawiczkiem dosłownie, ale prawiczkiem umysłowym jeśli chodzi o relacje z kobietami (także jako przyjaciółkami), którego prawictwo jest właściwie kwestią przypadku (by jakaś nogi rozłożyła to by poleciał), często dodatkowo ma jakieś opinie wymyślone na temat kobiet absolutnie nie znajduje się w polu mojego zainteresowania.

Gość zołzencja
ha ha... ze dwadziesia piec lat nikt nie nazwal mnie gowniara..dobre!

Gość Makler G.
prawiczkiem i dziewicą każdy był, w ogóle stawianie takiego pytania jak w temacie jest debilne.

Gość Makler G.
jak masz tyle to mogłabyś być moim dzieckiem spokojnie.

Gość Makler G.
i co to za teoria, że niektórzy są w stanie opanować ars amandi, a niektórzy nie? no takich ciemnot dawno nikt nie wypisywał. jest wsród niektórych ogromna potrzeba szukania gorszych od siebie, a jak sie nie da, to takich gorszychj sie wymyśla i przypisuje im jakieś nieistniejące cechy, co nie?