Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Alexander30

Dlaczego kobietom przeszkadza fakt że facet jest prawiczkiem?

Polecane posty

Gość Zuzanna Amelia & 5
Skoro prawiczek ma sie wyszalec to dlaczego nie pojdzie do prostytutki ?

zuzanna Ty tak na powaznie?:) chyba uwoedzenie kobiety "wlasnymi silami" a danie kasy za seks to nei to samo:)

Gość do Tamari
ktos kto bedzie mial tylko jedna partnerke moze potem tego zalowac. poza tym blednie zakladasz, ze prawiczek bedzie uczulony na przeszlosc seksualna kobiety. sa tacy, ktorzy patrza na co innego, sa tez tacy, ktorzy szukaja tymczasowej partnerki, z ktora spedza milo jakis tam odcinek na osi czasu i nie zawracaja sobie glowy ani przeszloscia, ani przyszloscia i zyja terazniejszoscia

Gość Zuzanna Amelia & 5
Tamari - oczywiscie ze nie to samo. Ale skoro prawiczek "ma sie wyzyc" czyli te kobiety zaliczyc i rzucic to dlaczego ma wymagac czystosci ? Niech korzystaja w takim razie z tych co do takiej czynnosci sa przeznaczone.

Nie wiem czemu wy temat "prawiczków" tak roztrząsacie :o nie ma w sumie o czym rozmawiać, a nieudacznikowi i tak nie przemówi się do rozsądku

od kiedy zakladanie czegos jest bledem?:) wieksze prawdopodobienstwo ze moja przeszlosc bedzie ocenial prawiczek niz ktos doswiadxcczony i taka prawda moze byc odwrotnie, ale to mniej mozliwe tak zuzanna jak ma rzucic i wykporzystac tylko w celu zdobycia doswiadczenia to masz racje, ale ja mam na mysli seks bez zobowiazan za zgoda dwoch stron gdzie zadna na nic nie liczy a w tych czasach o to nie trudno generalnie edward ma racje, nie ma chyba co tego rozstrzasac problem mnie nie dotyczy i tak:)

Gość dokladnie jak taki darker
dobija do 30chy to juz sie o dupach nie mysli bo to daremny trud

Nie oszukujmy się, większość starych prawiczków ma już solidnie zryte umysły nie do naprawy. Nie ma jak się pocieszać w tej sytuacji, bo plusów żadnych nie ma.

Gość Zuzanna Amelia & 5
Tamari - seks bez zobowiazan jest tylko dla doroslych ludzi. Doroslych pod wieloma roznymi wzgledami. I - co moze najwazniejsze - OBIE strony musza byc dorosle.

Ja niedawno przeżyłam swój pierwszy raz, z chłopakiem, który był prawiczkiem. Bałam się tego, że obydwoje jesteśmy niedoświadczeni. Co prawda bardzo bolało, ale był cudowny, kochany, czuły i nie było zupełnie widać niedoświadczenia. A teraz to już jest bosko :D więc głowa do góry !

Gość do Tamari
a ja bym dziewicy nie chcial, mimo ze sam jestem prawiczkiem. mala szansa, ze dziewica po 20tce bedzie ladna, rozrywkowa, bystra i spontaniczna

Gość Zuzanna Amelia & 5
A skoro juz jestesmy przy tym temacie: jak byscie prawiczkowie zareagowali gdyby nagle jakas kobieta naprawde zaproponowala wam seks bez zobowiazan ?

na czole wypisane nikt nie ma zy jest czy nie jest prawiczkiem więc raczej z całokształtem jest cos nie teges, niż z tym, że jeszcze nie współżyłeś....ale wolisz winy szukać tam, gdzie jej nie ma eeee no chyba, że sobie jednak pierdyknąłeś taki jebitny tatuaż na lewym policzku.....?:)

Gość do Tamari
mnie interesuje tylko seks bez zobowiazan - na zwiazek mnie nie stac

juz dla mnie prawiczek odrzucajacy dziewice to hipokryzja na maksa jak sam uwazasz sie za rozrywkowego itd to czemu dziewica mialaby nie byc, nie bardzo rozumiem...:-O

Gość IMO12335
Tamari - a Ty byś chciała prawiczka?

Imo ja juz swoje napisalam wczesniej w tym temacie generalnie mysle, ze na prawiczka nie trafie, dla mnie to abstrakcja:)

Gość Zuzanna Amelia & 5
Tamari - dla mnie prawiczek komentujacy puszczalstwo to hipokryzja na maksa.

Gość IMO12335
Tamari - ten temat ma 4 strony, nie oczekuj, że będę czytał wszystko. :P ­ To znaczy, że lecisz na Ruchaczy(R)? :classic_cool:

Gość szczerze jakbym uslyszal taka
propozycje w wieku 20-22 lata pewnie bym sie nawet i skusil. Ale obecnie prawie 30stak na karku to zdecydowanie puscilbym to mimo uszu.

Gość do Tamari
jakos nie sadze zeby dziewica po 20tce byla rozrywkowa itp. poza tym generalnie jestem wulgarny i lubie udawac macho, jaram sie tatuazami, ultra meskim stylem, chuliganskim wygladem, do dziewicy bym nie pasowal, nie marzy mi sie zaczna grzeczna szara myszka

Zuza czy ja wiem.... komentuja puszczalstwo nie tylko prawiczki:) generalnie dla mnie ktos kto nie wspolzyl nigdy a juz swoje lata ma, malo wie w pewnych kwestoaich i nie wie jakby pewne rzeczy ocenial gdyby jego zycied wygladalo inaczej czesto to ocenianie to wynik frustracji i tyle nie mowue ze tylko, ale w duzej mierze tak jak taki cream dla ktoprego kazda prawie to szmata i worek na sperme, latwoej zyc samemu ciagle jesli rezygnuje sie ze szmat prawda?:)

Imo nie nie lece ani na prawiczkow ani na ruchaczy, glupoie pytania mi zadajesz lece na kogos kto mi sie spodoba ogolnie, bedzie mnie pociagac, zauroczy mnie a wsrod takich osob niekoniecznie byli ruchacze, raczej tacy co mieli jakies doswiadczenie w normie i tyle

Gość pyku pyku
pyk