Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochana od 4miesięcy

4-miesięczny związek, czy to jest normalne???

Polecane posty

-Na początku smsy codziennie rano z wyznawaniem uczuć, od 2 tygodni juz ich nie piszemy -Przez pierwsze 2 miesiące rozmowy trwały godzinę przez telefon, dziś codziennie dzownimy ale rozmowy są krótkie -widujemy się teraz prawie codzeinnie, na poczatku tylko weekndy+ jeden dzien w tygodniu -on pokazuje powoli swoj prawdziwy charakter, juz zaczynam dostrzegać ze nie jest ideałem -pojawiły si e pierwsze fochy i delikatne sprzeczki bo poczułam sie urazona gdy coś nie tak powiedział

Gość Tak to normalne
Przeszło zauroczenie, czas poznać się na prawdę :) skoro macie się ku sobie musicie dbać i pielęgnować wasz związek a pojawi się miłość :).

szkoda ze tak szybko mija ta sielanka:-( Ale kocham go tzn jestem strasznie zakochana w nim, jest super mimo tego ze juz nie jest tak jak wcześniej

Gość uerurtu
normalka

Przez pierwsze 2 miesiące rozmowy trwały godzinę przez telefon, dziś codziennie dzownimy ale rozmowy są krótkie -widujemy się teraz prawie codzeinnie, na poczatku tylko weekndy+ jeden dzien w tygodniu skoro się widzicie codziennie to po co macie ejszcze gadac przez tel godzinami skoro na zywo rozmawiacie?

Gość Tak to normalne
Ile masz lat to twój pierwszy facet czy co?