Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rudolfina14

lumpex

Polecane posty

Gość rudolfina14

kupiłam 4 pary spodenek,bluze i dwie koszulki w lumpeksie,zapłaciłam 76 zł trochę sporo ale ciuszki fajne... kupujecie w lumpeksach ? ja raz na 3-4 ms zaglądam jak przechodzę i mnie podkusi poogladac ...

Gość rudolfina14
żadne mamy nie kupują ubranek dla dzieci w lumpeksach ?tak z ciekawosci pytam ...

Gość rudolfina14
....

haha uwazaj bo Ci sie ktos na kafeterii do tego przyzna :D ja osobiscie nie zagladam. Kiedys kiedys raz na jakis czas weszlam ale jednak to nie dla mnie. Ja mam swoje 2-3 sklepy w ktorych sie ubieram i to wszystko. Choc nie powiem bo znam przypadki kolezanek ktore za polowe ceny moich ubran potrafily sie lepiej ubrac niz ja kupujac w markowych sklepach :P

Gość rudolfina14
a co to za wstyd? zazwyczaj też ubieram sie w sklepach,ale jak coś ciekawego sie trafi to czemu nie ..

Dla mnie to zaden wstyd ale wiesz na kafeterii wiekszosc kobiet to wyksztalcone, samodzielne, zarabiajace srednio 5-10 tys miesiecznie ;)

Ja na siebie nie potrafie nic znalezc w lumpexie. Jak juz mowilam kiedys chodzilam ale jednak to nie dla mnie. Ja mam dosc specyficzny gust i stad 2-3 sklepy w ktorych sie ubieram.

Sporo zapłaciłaś, jak ja pójde na dostawe to mam bluzki po 1,50 bluzy i kurtki po 5 spodnie po 2 a niemowlęce i dziecięce po 1zł. i naprawde fajne:) Np. disneya i Nexta-ale to jak sie na dostawe pójdzie-ostatnio sobie fajną bluze kupiłam BENCH.

Gość julian_król
To nie dla mnie, nie kupiłam nigdy niczego sobie - po prostu się rzydzę :( Zresztą dlaczego mam nosic coś czego nie chciał już ktoś inny... A diecku w szczególnosci niemowlakowi bym nie kupiła - dla maleństwa wszystko nowe, pachnace, mięciutkie... W lumpie byłam tylko raz, duzy lump, kolejki a środku taki smród :O

Gość abcdefghkobieta
ja jakoś nie kupuję w lumpexach... jeszcze sobie jak coś raz na ruski rok trafię to tak, ale dziecku tylko nowe :) nie jakieś markowe, najczęściej w Pepco ;)

Gość julian_król
ale u kolżanek widze czasem fajne ciuchy za grosze (nawet firmowe 'perełki')...ale ja się zastanawiam czyja na tych ciuchach jest krew/sperma/pot...bleeee musiałbym to wygotować....

Gość Izabelka......... ...:)
ja jestem w ciazy ale mam jeden lumpeks do ktorego zagladam i czasem cos naprawde fajnego dla siebie wybiore. I w tym lumpie ejst naprawde duzo ladnych ubran dla dzieci, w bardzo dobrym stanie, przede wsyztskim spodnie ktore wygladaja jak nowe

Gość ula której ukradli nick
kupuję czasem i sobie i dziecku , po prostu fajne uczucie wyszperać jakiś oryginał ( w sensie że inne niż wszystkie)

Gość mama dziewczynki
ja kupuje .. ostatnio kupiłam sobie spodnie za 2 zł i 3 bluzki (każda po 1 zł ) i córce sukienkę sztruksowa za całe 2 zl :)

Gość bebiko 1984
ha to ja jestem lepsza nie kupuje w lumpeksach bo cięzko coś wybrać kiedy ma się mało czasu zato raz na 3miesiące kupuje nie segregowane rzeczy przeznaczone do ciuchlandów wrzucam do garażu i przebieram przymierzam czasami a nawet czesto odsprzedaje znajomym i koszt zakupu zwraca mi się nawet [podwójnie a ubrań mam mase, polecam jak ktoś ma taką mozliwośc fakt czasami są pocięte rzeczy ale to 5%dostawy

Gość pysia_mysia90
bebiko a gdzie ty dostajesz takie ubrania?

Gość alaaaa maaaa kotkaaaaaaa
ja kupuję, nawet dla siebie wczoraj bluzę z kapturem za 6zł damską a dla syna kamizelkę jak nowa za 5zł i kurtkę taką na podwórko za 7zł :) czasem wychodzę z koszem wyładowanym po brzegi koszulkami i płacę 20zł. Dla mnie to nie wstyd .

Gość bebiko 1984
mam znajomego który wozi towar do ciuchlandów kupuje po 2zł za kilo bo nie segregowne to znaczy są tam rzeczy dla dzieci dorosłych jakieś pościelowe nna ściery do podłogi itp posegregowane po 5zł ale wole mix

Gość abcdefghkobieta
ja nie mam szczęścia do lumpexów i jakoś nigdy nic nie mogę na siebie trafić, a już na pewno nie w takich cenach jak piszecie... w ciąży dawałam po 20-30zł za jeden ciuch ciążowy, nigdy nic tak tanio nie trafiłam, moze dlatego nie chodzę do lumpexów.