Rudzia16 0 Napisano Marzec 5, 2013 Czesc. W Styczniu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam rok czasu,bardzo bolalo,kochalam go,nadal cos do niego czuje ale jakos sobie z tym poradzilam. Ostatnio zaczelam sie spotykac z fajnym chlopakiem jest sympatyczny,ma poczucie humoru i wgl. Bardzo zalezy mi na tej znajomosci On mowi,ze mu tak samo pisze do mnie slodkie smsy ale mi sie wydaje,ze jest taki jakby obojetny czy cos z tego wyjdzie czy nie :( wczesniej spotykalismy sie codziennie a teraz juz nie.wczesniej pisal dosc czesto,teraz juz powoli zaczyna sie to zmieniac. Nie zawsze odpisuje.no rozumiem moze nie zawsze moze ale chociaz wieczorem jak juz bedzie w domu moglby napisac. A tylko wczoraj mnie przeprosil za to,ze sie nie spotkalismy a mielismy i ze nawet nie odpisal... Meczy mnie to i prosilam go zeby sie okreslil bo ze ja nie chce w takiej nie pewnosci znowu zyc a on na to,ze on juz sie okreslil i ze chce sie spotykac itd... Nie wiem czy to ja jestem jakas nienormalna ? Natretna ? Moze dac mu spokuj ? Moze bez sensu robie sobie jakakolwiek nadzieje :( ? Doradzcie jak mozecie . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach