Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Rudzia16

Nic mi sie nie uklada

Polecane posty

Czesc. W Styczniu rozstalam sie z facetem z ktorym bylam rok czasu,bardzo bolalo,kochalam go,nadal cos do niego czuje ale jakos sobie z tym poradzilam. Ostatnio zaczelam sie spotykac z fajnym chlopakiem jest sympatyczny,ma poczucie humoru i wgl. Bardzo zalezy mi na tej znajomosci On mowi,ze mu tak samo pisze do mnie slodkie smsy ale mi sie wydaje,ze jest taki jakby obojetny czy cos z tego wyjdzie czy nie :( wczesniej spotykalismy sie codziennie a teraz juz nie.wczesniej pisal dosc czesto,teraz juz powoli zaczyna sie to zmieniac. Nie zawsze odpisuje.no rozumiem moze nie zawsze moze ale chociaz wieczorem jak juz bedzie w domu moglby napisac. A tylko wczoraj mnie przeprosil za to,ze sie nie spotkalismy a mielismy i ze nawet nie odpisal... Meczy mnie to i prosilam go zeby sie okreslil bo ze ja nie chce w takiej nie pewnosci znowu zyc a on na to,ze on juz sie okreslil i ze chce sie spotykac itd... Nie wiem czy to ja jestem jakas nienormalna ? Natretna ? Moze dac mu spokuj ? Moze bez sensu robie sobie jakakolwiek nadzieje :( ? Doradzcie jak mozecie .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować