Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Śmigielska-Kowalska

Księża Kościoła katolickiego ukradli 13 mln 670 tys. zł z Caritasu w Płocku.

Polecane posty

Gość Śmigielska-Kowalska

Obu księżom z Diecezji Płockiej grozi kara od roku do 10 lat pozbawienia wolności. Caritas z własnej inicjatywy współpracował w tej sprawie z Prokuraturą Okręgową w Płocku, aby rzetelnie ją wyjaśnić. Przystąpił do postępowania prokuratorskiego w charakterze pokrzywdzonego. Teraz sprawę musi rozstrzygnąć sąd. Prokuratura dopatrzyła się, że były fałszowane podpisy, daty, a wszystko to miało służyć temu, by pieniądze trafiały do osób, które wcale nie były zatrudnione. No jak to możliwe, toż to kolejny atak na kościół. Każdy wie że xsiądz to człek święty, więc prawa nie łamie i grzechów nie popełnia. Pewnie to ci komuniści i żydzi siedzą za całą aferą i próbują obalić symbole polakości jakimi są czarna sutanna i kszysz z drewna bukowego. Pedofile:D 🖐️

Gość Arystofanes.
ksiądz nie jest święty, jest tylko człowiekiem i grzeszy jak każdy wychodzi więc na to, że jesteś idiotką :)

Gość dndndnse
gdzie jakiś artykuł na ten temat?

Gość wiecha551
Co?? Wstyd mi, że to moje miasto :o

Gość młoda jędza
jest na gazecie.pl w dziale Płock nie ogarniam, czy oni ukradli, czy nie, dziwne to :p

nie wiem czy to bylo w tym kosciele - ale w plocku, przed 10 lat temu - pewien ksiadz zazarcie glosil ewangielie o "puszczaniu sie"i tak opowiadal to "zazarcie" przekonujaco i dluuuuuugo ze w pewnym momecie z pierwszewo rzedu wstal facet- pewno nie wytrzymal- i powiedzial do ksiedza - a ja jestem dr.ginekologiem i jak ks.chce to zaraz powiem ile zakonnic sie u mnie "skrobalo"- wyobrazcie sobie tych ludzi w szoku !!!

Gość gość
@xantrypa ole urban legend 😴

Gość Lord Pała
Prostytuki i bita śmietana kosztują, więc o co halo?

Gość xantrypa ole
ciekawe siedza w pierdlu czy ... dalej kradna ?

Gość gość
źródło albo w podskokach 🖐️

Gość gość
JAK znam ksieza Kosciola katolickiego to sto proc. dalej kradna !!!

Gość gość
Nie mam żadnego urojonego boga. JHWH, Allah (tylko nie piszcie, że to ten sam bóg!), Wisznu, Amenominakanushi, Bundżil, Ahura Mazda, Swaróg, Wotan, Ometeotl, itd. Naprawdę uważasz, że nie ma żadnego UROJONEGO boga? Że wszyscy oni (i wielu innych) są prawdziwi? A jeśli tylko jeden jest prawdziwy, to wytłumacz dlaczego akurat ten????. I wytłumacz może od razu, dlaczego ludzie praktycznie zawsze wierzą w tego boga, który "panuje" w miejscu i czasie ich urodzenia. Bo gdybyście sie urodzili w Iranie to byście o kościele katolickim nawet nie słyszeli, a nawet jeśli to mielibyście go w d... liczyłby sie dla was tylko Allah, a teraz że sie urodziliscie w polsce to nagle jesteście super zagorzałymi katolikami i jakoś w pale wam sie nie miesci aby wierzyć w Allaha i ich "historyjki" Wszystko to tylko jest wymyślone po to by ciemny lud w ryzach utrzymać, żeby mieli sie czym zająć i zeby nie podskakiwali bo wg wykreowanego "Boga" to, tamto i jeszcze to jest złe, a to i to jest dobre. Jak stado baranów podporządkowujecie sie mafi w czarnych sukienkach, którzy tylko kase na was trzepią. Do mnie np od 3 miesiecy listy wysyła instytut piotra skargi, oczywiscie w kazdym liscie jest druk do wpłaty na ich konto, co oni myślą ze ja taki głupi jestem? już chyba 6 listów dostałem, ani grosza nie dostali i nie dostanę, ale wielu emerytów czy innych nieuswiadomionych łapie sie na to naciągactwo, oczywiscie liscik pięknie napisany, sraty taty, byle by głupi dał choć 10zł Pławią sie w luksusach, maybahami jeżdzą i jeszcze chłopców niewinnych wykorzystują świnie obleśne, a potem idzie taki do kościoła i będzie mi kazania prawił i udawał swiętoszka? niech sam sobie prawi pedofil j/e/b/a/n/y u mnie ostatnio też wykryli księdza pedofila (w 6 tysiecznym miescie, cała parafia 10tys wiernych), dodatkowo bo on w szkole uczył religi zbrzuchacił jedną dziewczyne :D całe miasto o tym gada, ale co temu księdzu zrobili? nic k/u/r/w/a! przenieśli go do Bydgoszczy czy wyciszyli sprawe! ale tam dalej będzie udawał świętoszka i prawił kazania taki s/k/u/r/w/i/e/l... :o gratuluje, że dajecie sie tak mamić... nie zapomnijcie isc w niedziele na msze i obowiązkowo rzućcie coś na tace, obowiązkowo!

Gość gość
do tego co wyzej - poczytaj matolku jak cie w ch/u /j/a laduje cala mafia klerykow - "religijne bzdury- jan pawel 2 swiety- nieswiety cz 1" - albo "kosciol katolicki a biblia- sprawdz sam!" i "jan pawel2,karol wojtyla z konkubina i synem.HD" i tez - "Siostry Magdalenki- kaci w habitach film lektor" wstukaj w goodle - CUDOWNY FILM !!!

Gość gość
to bylo do tego z lapka !!!

Gość gość
a co ty do mnie matołku gadasz złamasie? ja dobrze wiem jak fh/u/j/a wszystkich robi ta czarna mafia, nie musisz mi tu przykłądów podawać

Gość gość
czytaj uwaznie to bylo do tego z "lapka" nie widzialam jeszcze co napisalas ok.?

Płock to straszna wiocha. Gdybym mieszkał w Płocku to chyba bym się pochlastał.

Gość taka jedna bez kasy
Uprawiałam seks z psem i nagrałam to - mam 6 minutowy filmik całkiem znośnej jakości. Za ile pieniędzy mogłabym to sprzedać? Ktoś się orientuje?

Gość gość
TEN TEMAT TO PROWOKACJA

Gość gość
Dajcie tu ten link,jesli istnieje...:D

Gość gość
nie ma linku,to provo.

Gość gość
KOLEJNE PROWO.

Gość gość
Wg niektorych to tylka ksieza maja kochanki ,kradną itd reszty spoleczenstwa nie widzą .Hipokryci !

Gość gość
Hipokrytą jest cały kościół katolicki, ksiądz dziewuche zbrzuchaci, chłopca pedofil wymolestuje i h/u/j/a mu zrobią, zamiatają sprawe pod dywan, księżula przenoszą do innej parafi i szlus, a potem ten sam księżulo ludziom prawi kazania, wciskając im kity że mają być dobrymi ludzmi :D to jest k***a śmieszne Jakby kosciołowi naprawde zalezało, to by tego księdza publicznie wyebali z koscioła i to przy kamerach na jakiejs konferencji i potem kolejni by wiedzieli, ze jak chcesz byc ksiedzem to bądź nim naprawde, a jak tylko odwalisz cokolwiek co nie przystoi księdzu (osobie która ma być uważana za wzór!) to wylatujesz z koscioła na zbity ryj, ale oni to mają w d***e, wazne ze im sie hajs zgadza, lepiej zamiesc pod dywan i dalej kręcic kasiore