Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anka sydney

Ludzie skąd w was tyle zła, zawiści, nienawiści i podłości?

Polecane posty

Gość anka sydney

mieszkam od 10 lat w austarlii, tutaj czego takiego nie ma jak czytam to forum to jestem w szoku

Gość g.z.
to przyjedz do polski zarobisz nanizsza krajowa -1120 zl oplacisz miszkanie za 700 zl na zycie jako tako nie straczy o nowych szpilakach zapomnij bo nie stac... do kina raz na pol roku bo bliety za 24 zl to albo bliet albo chleb przez tydzien bedziesz miec do marketu idziesz i zastanawiasz sie czy wybrac maslo czy lepiej ser bo na to i an to nie starczy

Gość rete4atw45
jak czytam to forum to jestem w szoku to nie czytaj ;)przenieś sie na inne forum,tam mniej zawiści i podłości

Polak tak ma nawet parad gejów tutaj nie lubią a Aborygeni zostaliby natychmiast umieszczeni w odosobnieniu, w ostatnim rzędzie, za kamiennym murem, tak nam dopomóż Bóg :P:P

Gość g.z.
tak sie przerazila biedaczka zyciem w polsce ze uciekla... malenka takie tutaj sa realia...

Gość Hubert, tak mam na drugie
Z domu rodzinnego, w którym zamiast miłości i szacunku do siebie samego i innych otrzymali nienawiść, złorzeczenia i podłość. W Polsce jest 90% katolików, a zaledwie kilka procent żyje przykazaniami miłości, które nakazał przestrzegać Jezus Chrystus. To, że ktoś chodzi do kościoła nie oznacza, że jest wyznawcą Chrystusa i miłującym bliźnich. Ponadto narkotyki, bezrobocie, owoce współczesnego świata robią spustoszenie wyższych uczuciach młodego pokolenia.

Gość przeważnie jest tak
z nudów

Gość przeważnie jest tak
w jakiejś mierze też z frustracji i zazdrości

Gość dewastator weapons
nienawiść w tym kraju podsycają trolle forumowe tacy jak krwawy edward

Gość jhuihu9h
wypieprdalaj na forum aussich🖐️

Gość przeważnie jest tak
odpierdziela ludziom z dobrobytu nie tylko u nas,prawie wszyscy ci zawistni frustracy, za czasów PR z kimś się związałaby sięL zrobiłaby jakieś dzieci,poszła do jakiejś pracy,umarłaby o wiele wcześniej niż prawdopodobnie umrze w obecnych czasach,nie wiedzą ludzie co za bardzo z sobą zrobić,ja nie mogę się nadziwić tym,którzy tak bardzo o przyrost naturalny,chyba,że ktoś naprawdę bardzo chce być rodzicem przestępcy lub samobójcy

Gość gość
Ja wiem skad. Z Patologii i braku wychowania.

Gość gość
O dokładnie ;) sami świeci tu na tym forum , nikt nie popełnia błędów ;)