Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bandabulgaa

Prosze pomózcie, ważne pytanie

Polecane posty

Gość Bandabulgaa

Może mi ktoś doradzić, zwróciłam sie do wróżki, chyba z nudów zeby odpowiedziała mi co sie stało z zaginionym przedmiotem należącym do mnie, który ma wartosc sentymentalna(jest to wróżka, która ma same pozytywy)..opisała mi pare szczegółów dot. osoby, ktora zwedziła mi ta rzecz..nie moge a raczej nie chce w to wierzyc bo ta osoba okazała sie moja przyjaciolka, te szczegóły pasuja do niej , narazie napisała tak wstepnie- szczegolowiej za opłata wiadomo..nie wiem wypowiedzcie sie czy kiedys wam wrózka pomoga rozwikłac jakas sprawe?? Mam watpliwosci co do tej wrozby bo ta przyjaciolka w czasie zaginiecia przedmiotu była ciagle w zasiegu mojego wzroku

Gość Bandabulgaa
niech ktoś coś napisze, bo az mnie trzesie..zmaciła mi w głowie ta wróżba;/...Kurdeeeeeeee

Gość Bandabulgaa
noszz..nikt nie korzystał w takich usług???????????????????????????????????????????

Gość TWID
Mamy ocenić kompetencje wróżki???!!! A może stan twojego zdrowia psychicznego...

Gość TWID
Puknij się w głowę, kobieto!

Gość Bandabulgaa
sama sie puknij, powiedziała takie szczególy że zaczełam watpic, sama nigdy nie wierzyłam we wrózki...skad by wiedziała co trafiło jej sie??????

Gość Bandabulgaa
czytaj ze zrozumieniem, watek wrózki i jej kompetencje mnie nie interesuja o to nie pytam, pytam natomiast o to czy po wórźbach np dany przedmiot sie odnalazł, że sie sprawdziła czy to zwykłe gusła sa;/

Gość TWID
Jestem facetem. Pomyśl chwilę! Jak ktoś z zewnątrz może ocenić tę twoją aferę? No, jak?

Gość Bandabulgaa
no wiemskad obca osoba moze wiedziec, co kto i jak wiem ze to nielogiczne..ale watpic jest rzecza ludzka

Gość Bandabulgaa
TWID sory a czy w Tobie nikt nie zasiał ziarna watpliwości?????;>

Gość TWID
Skoro ten przedmiot jest taki ważny, to zapłać wróżce i poznaj szczegóły.

Gość TWID
Jak inaczej chcesz rozwikłać tę zagadkę?

Gość Bandabulgaa
jest ważny, nie wiem czy wkładac w to dalej sił i energii....boje sie,że powie imie nazwisko a nawet gdzie mieszka ta osoba aczkolwiek nie wiem czy to możliwe...w życiu bym sie nie spodziewała po tej osobie, że zrobi mi taka przykrość...Powiem tak wrózka napisała w którym miesiacu sie urodziła, mamy 12 i trafiła, potem ze ta osoba została porzucona tez sie zgadza..ale zeby dowiedziec sie czemu mi to zrobiła trzeba zapłacic i stad moje pytania czy warto, czy komus te gusła sie sprawidzły..wiem, że mogła sobie trafić, że to rachunek prawdopodobienstwa ale niepewnosc pozostaje..Ten przedmiot zaginał ponad rok temu, został juz sprzedany itd. tak mi napisała i ze wie gdzie jest

Gość Bandabulgaa
Karty dosyć ładnie pokazują miejsce i ludzi wokół pytanie tylko czy te informacje pozwolą wam dotrzeć po nitce , do kłębka ..

Gość Bandabulgaa
halooooooooo nikt nie może potwierdzic badz zaprzeczyc słusznosci dla wróżby wróżek???????????????

Gość Bandabulgaa
Jesli to kogos zainteresuje to wszysto co wywróżyła mi wróżka się zgadzało, potwierdziła osoby które ukradły mi moją rzecz