Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamuśka2013!!!

Czy wy również tak chętnie kupujecie ubranka dla swoich dzieciaczków?

Polecane posty

Gość mamuśka2013!!!

Właśnie kompletuję wyprawkę i ogarnął mnie szał kupowania. Nakupiłam masę ubranek, akcesoriów i zabawek i ciągle mi mało :(

Gość tikal
raczej tylko co potrzebne, dobrej jakości, wszystko używane. Jesteśmy oszczędni, ale za to kupiliśmy sobie dom, ja mam 28, mąż 30. Moim zdaniem pieniądze trzeba wydawać na to co kogo uszczesliwia i tyle. Ktoś lubi papierosy, ktoś marzy o wycieczce a ktogoś uszczesliwiaja ubranka.

Gość Mnie jeszcze nie
ogarnął taki szał. Też szykuje wyprawkę ale u mnie jeszcze dużo czasu (tp mam na 27 maj). Narazie mam komplet pościeli do łóżeczka i kilka ciuszków.

Gość mamuśka2013!!!
Chciałabym wydać mniej wydaję mi się, że kupiłam już ubranek na pierwsze pół roku ..

Gość Autorko a na
kiedy masz termin? Masz już wszystko dla dziecka?

Gość Bądź sobą
hehehehe mam to samo :) mąż już się śmieje że mi allegro zablokuje :) nie mialam za bardzo na poczatku jak wyjść i suma sumarum-mam wszystko. Akcesoria kupiłam jeszcze w ciąży, teraz dokupuje, a ubranek full... Moja mama kupiła pajacyka z fisher price, zapłaciła 40 zł, to już dla mnie była przesada-ale jej wola :) i założyłam go 3-4 razy maks... :)

Gość mamuśka2013!!!
13 czerwiec, brak wózka i łóżeczka.

Gość Bądź sobą
a co do wózka, skąd jesteś?

Gość mamuśka2013!!!
Kraków.

Gość nakupiłam? a to w jakim
języku? :O słownik kup. lepiej na tym wyjdziesz :P

Gość fdgdgg
spoko będziesz już miała z głowy kupowanie ubranek na dłuższy czas bo i tak później byś musiała to zrobić ;)

U mnie już się szuflada ledwo domyka :D tzn. piszę o szufladzie z rzeczami dla synka, który ma się urodzić w maju, bo córka (prawie 2 latka) ma dwie pełne szuflady z ubraniami plus dwie malutkie z rajstopami, skarpetami itp. Dla synka najpierw wzięłam sporo rzeczy po moich bratankach, potem wybrałam kilka po swojej córce (takie kolory uniwersalne - białe, niebieskie itp.) a później mnie właśnie dopadł ten szał kupowania nowych ciuszków i nie mogłam się oprzeć body w żaby, samochodziki itp. :)) Mam teraz całą stertę body z krótkim rękawem a i tak wiem że wszystkiego nie wykorzystam pewnie... cóż, zapewne ubranka pójdą dalej w obieg - mąż ma jeszcze trójkę rodzeństwa to będzie komu oddawać w przyszłości ;)

Gość Bądź sobą
bo jak byś była z Wro to znam fajną hurtownie-ceny takie jak w internecie, a masz na miejscu :) nasz Mały ma komodę swoją, i pułkę w naszej szafie :D

Gość Dopiero w czerwcu
rodzisz a już wszystko masz...?

Gość hoggacia
Pasjami,pasjami. rok temu corka miala 79 cm zdaje aie,teraz ma 87, tak ze ubrania niektore,a wlasciwie wiekszosc sprzed roku jeszcze sie sprawdza,a ja ciagle cos dokupuj, szafa peka w szwach. no co prawda kupuje wieksze rozmiary,ale i tak wedruje to do szafy :p