Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elleanna1090

Czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość elleanna1090

Witam, Ostatnią miesiączkę miałam 14.02. współżyłam z facetem 27, 28, .02, 1, 3, 4 marca - byliśmy na wyjeździe, zapomnieliśmy o zabezpieczeniu, tzn wiem, że to głupie i że mnie zwyzywacie ale czy mam szanse na ciąże???

Gość The A Team
tak jest bardzo prawdopodobne, a doszedł w Tobie?

Gość elleanna1090
Tak, zrobiliśmy wszystko od początku do końca. A jaka jest żywotność plemników? Bo może akurat nie trafiło na owulację?:( ale jestem głupia....

Gość mysia0010
trafiliscie na srdek cyklu wic mozliwe ze tak a koniec bylw sroku?

Gość qwerty...
No jakbys przy tylu razach i to w tych dniach nie zaszla to by świadczyło ze macie problem i któreś z was nie moze miec dzieci.

Gość Gdybym
W sumie to prawdopodobieństwo jest tak duże, że podobnie jak przedmówca powiem, że tylko jakieś ważne przeciwwskazanie medyczne może Was od ciąży uchronić...

Gość elleanna1090
Ale jestem glupia... nie chcialabym zebym miala problemy z zajsciem w ciaze ale z drugiej strony jie teraz....w necie wyczytalam ze jajeczko jest zdolne tylko 12 godzin do zaplodnienia czyli moze jest jakas szansa? A wie ktos moze ile plemjiki zyja? i sa zdolne do zaplodnienia?

Gość Gdybym
W sumie plemniki mogą być zdolne do zapłodnienia do 7 dni nawet (najnowsze badania) a komórka przez 3, więc trzeba się pilnować... Natura zawsze czujna.

Gość rjririr
a co.robilas drugiego marca?

Gość mysia0010
no madre to nie bylo ale tak to jest jak dzieci biora sie za sprawy doroslych nie myslac o konsekwencjach

Gość elleanna1090
2 marca po prostu nic nie bylo. wyjechalismy na maly urlop razem Ja pracuje tzn na stazu jestem mam 19 lat az takie dziecko ze mnie nie jest ale mam nadzieje ze nic nie bedzie :(

Gość mysia0010
no ale sie tak zachowaliscie nieodpowiedzialnie jakbyscie mieli po15 lat zrobisz test i bedziesz wiedziec teraz nie ma co gdybac bo juz i tak nic nie zrobisz

Gość elleanna1090
wiem, poczekam do tego 15 - 17 bo w tych dniach mam dostac okres i zobaczymy. Pytalam po prostu jak duze sa szanse na dziecko.

Gość elleanna1090
Podnoszę temat rano. Prosszę o wypowiedź osoby które mają doświadczenie w tym temacie. Dodam, że od paru dni mam taki dziwny objaw - wyskoczyły mi mocno naprawdę pryszcze ( z reguły wyskakują tuż przed okresem i nie tak mocno) więc może jest jednak szansa dostać ten okres???

Gość elleanna1090
Proszę odpowiedzcie coś...wiem, że najlepiej byłoby gdybym poczekała ale chciałabym choć trochę szansy na to, że jednak nie...

Gość ewrwrwrewqrew
wstrzeliłąs się w dni plodne jak nic jelsi masz regularne miesiaczki. ale spoko nie tak łatwo zajsc w ciaze nawet w dni plodne. masz jakies 30% szans ze nie jestes w ciazy. test sobie zrob i czekaj.

Gość elleanna1090
Test mogę za jakieś 2 tyg. zrobić - wcześniej wyszedłby niewiarygodny wynik....czyli co jest 70 % szansa, że jestem w ciąży?!?!?! Trochę dużo:(

Gość elleanna1090
up

Gość aneczkal....
Nie martw się na zapas bo to w niczym nie pomoże. Wcale nie jest tak łatwo zajść w ciąże. Bzdury piszą ci, którzy twierdza, ze jak nie zajdzesz to macie jakis problem z płodnością...aż żal czytac. Mnie tez wypryszczyło co prawda jak zaszłam, ale to naprwde nie żaden sygnal ;) Oczywiście,ze szanse na ciąże są, ale spokojnie poczekaj do terminu @ i zatestuj :)

witam mam małe pytanko ale trochę mi głupio otórz 5 dni temu współrzywałm z mężem bez zabezpieczenia ale nie mam jeszcze miesiączki bo karmię piersią jeszcze:) od 2 dni dziwnie się czuje kłucia w lewym jajniku , bóle brzucha i jestem rozdrazniona. czy jest możliwosc że zaszłam lub zajdę w ciąże? proszę pomóżcie

Gość elleanna1090
Dzięki aneczka. Chociaż na serio boję się już...Teraz jak tak patrze to widzę, że zrobiliśmy wszystko tak jak pary które chcą mieć dziecko....dlatego wiem, że jest duża szansa na ciąże....do tego jesteśmy młodzi, ja nigdy tablet anty nie brałam więc jeśli nie będe to naprawde bede miec szczescie.

Gość anyżeq1111
Talusia niekoniecznie to musi być ciąża....poza tym takie objawy to jeszcze nie objawy....mogą świadczyć o wszystkim także poczekaj te 2 tygodnie i idź na beta hcg.

a mogę zrobic zwykły test po 2 tygodniacyh? one tez chyba wykaza czy jestem czy nie?

Gość elleanna1090
czy ktoś może się jeszcze wypowiedzieć:)

Gość elleanna1090
halo czy wypowie sie ktos jeszcze bo zaraz oszaleje nie wiem co robic juz.