Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość w rozterce kilka tygodni

Niezaradna moja przyszła żona

Polecane posty

Gość fru fri
To czego, ty marny człowieku, nadal trzymasz się tej dziewczyny? No czego? Wytłumacz bo nie kumam :-O

opcje dla autora do wyboru: ­ 1. popłakać się w kącie 2. zapytać o zdanie mamusi - na pewno coś poradzi 3. skoczyć 4. kompromitować się dalej na babskim forum zadając durne pytania

Gość w rozterce kilka tygodni
Ale tu plebs siedzie sfrustrowany; coś czuje że tu chyba same panny siedzące na garnuszu u rodziców ;) Nara żenady, obym takich na ulicy nie widywał.

"Ale tu plebs siedzie sfrustrowany; coś czuje że tu chyba same panny siedzące na garnuszu u rodziców Nara żenady, obym takich na ulicy nie widywał." he he kto tu sfrustowany ???? Oj ale z Ciebie baba -;) Nie ma co się dziwić Twojej kobiecie trochę ...... na co ty liczyłeś ????? Żaba rozśmieszyłaś MNIE -;) Kolejna trafna odpowiedz -a Ty kolego wybierz którąś opcje jak Ci ktoś dobrze radzi-;) I tak się nie denerwuj....

no i wyszło szydło z worka. Autor jest ciotą, ma się za cholera wie kogo, ma dziewczynę na swoim poziomie, ale ciężko mu to przełknąć :D

Gość Kilka lat temu to bardziej
zaradna byla? Patrzyles na jej wyglad i dupe, zapominajac ocenic intelektu i zyciowej zaradnosci to teraz masz. Utrzymuj darmozjada. ;) Czasy studenckie sie skonczyly.

Gość buhahahahaaaaaaaaaaaaa
.jak to ujołeś" 111 kolejna perełka:D

Gość Kilka lat temu to bardziej
Facet, przez 5 lat to mogles cos z tym zrobic. Poszukaj sobie jakiejs na swoim poziomie jak cie zechce.

no i prosze -jeszcze w dodatku bez wychowania facet , wyzywajacy nas od PLEBSU. Arystokrata jaki . .Co za wychowanie ? Ledwo skonczyl studia i jaki butny.Biedna dziewczyna :-(

Gość facelooo
mam gdzieś kropki i przecinki i ciebie pseudo babo idz do pracy i zobacz ile to kosztuje pracy i czasu a potem wyzywaj kogos od nieudaczników a to ze on ma wątpliwosci to co nie moze miec kada baba ma no bo moze trafic sie lepszego przecież nie i czytaj babo bez kropek masz na złosc to ci robie ;PPP

Gość Robercik PL
Ty żenado cipo niemęska, chciałbym ci życzyć tego ,aby gdy tobie się powinie noga ( a życzę ci żeby ta się stało ) to niech ona ci napluję w ryj i powie: wypier** nieżyciowa pizdo

Gość no ja też pytam
Cóż, szkoda że w ogóle nie liczy się to, że ja naprawdę chcę Ci pomóc Autorze. Przykre, że wrzucasz mnie do jakiegoś plebsowego worka.

Gość ja też jestem
niezaradna. I tylko ja wiem, dlaczego tak jest. Inni sobie myślą, czasem mówią: nieudacznica, nic w zyciu nie osiągnie, nie poradzi sobie. A ja po prostu się boję! Jestem DDA o niskim poczuciu własnej wartości, zalęknioną. Zycie mnie przeraża. Chodzę na terapię.

Gość do - Robercik
Nie życz nigdy nikomu źle, bo SAM SIEBIE PRZEKLINASZ w ten sposób. Poza tym, prawdziwy mężczyzna takich rzeczy nie robi, bo wie co to kultura.

ja tez jestem -a ja mysle , ze jesli wydarzy sie sytuacja, ktora postawi cie pod sciana , to przelamiesz lek , wezmiesz sie w garsc i zawalczysz o to co konieczne . Zycie czesto zmusza nas do walki i wyzwala sie tyle adrenaliny , ze mozna gory przenosic :-)

Gość Robercik PL
sorry ale wyrachowanie niektórych ludzi doprowadza mnie do ostateczności i chciałbym po prostu aby to oni doświadczyli kiedyś w życiu złych dni........tak po prostu na własnej skórze

Gość ja też jestem
elenee - ja nie chce, by zycie stawiało mnie pod scianą:/ nie miałam łatwo w zyciu i nadal nie mam. Ale mam nadzieję, że ta moja niezaradnośc zniknie i stanę się innym człowiekiem. Do autora - bardzo ważne jest wychowanie. Jakie dzieciństwo miała Twoja dziewczyna? Może być to też wyuczona bezradnośc, brak dyscypliny i kultury pracy. Lub po prostu jakas fobia, lęki. A w ostateczności - pójście na łatwizne i styl zycia: lezeec i pachniec ;)

ja tez jestem-oczywiscie, ze nikt tego nie chce .Mialam na mysli sytuacje, ze nawet osoba bardzo bojaca, malo przebojowa potrafi z siebie dac tyle , ze czasem przerasta sama siebie . Zycie jest nieprzewidywalne . Mialam na mysli wlasciwie sama siebie .Tez bylam malo przebojowa , moze i ciut bojaca, ale zycie zazadalo ode mnie adrenaliny .I znalazla sie taka determinacja , ze wszystkie swoje kolezanki zostawilam daleko w tyle . To wlasnie zycie na mnie wymusilo taka" atakujaca "postawe . Jesli czlowiek nie musi , to siedzi przycupniety czasem w kacie , zastawiajac sie strachem , brakiem perspektyw , niskim poczuciem wartosci .

hhhhh? wyznacznik nie zaradności to brak pracy i nie możliwość odpowiedzenia na twoje pytanie tak? bo tak autor zasugerował. może zdajesz głupie pytania na które ona nie zna odpowiedzi , a to że ty masz prace to dość typowe gdyż mężczyzna szybciej znajdzie prace nawet tak trudnych czasach jak sa teraz. jestem osobą przebojową i energiczną i powiem i nie znaczy to jestem w 100% zaradna, bo to nie jest tego kwestia jaki charakter masz tylko od szczęścia. czasem tak bywa , że znajdziesz się w odpowiednim czasie na odpowiednim miejscu, czasem jest tak , że silna osobowość tez potrzebuje chwile słabości i nie zaradności życiowej.

szczery nie jesteś w moim typie.... wiec przestań ubiegać się , aby zwróciła na ciebie uwagę wole analfabetów niż egocentryków.

Gość 96062508743
nie zaradność i nie możliwość :D

Gość facelooo
Rzebyś wiedziała tempa babo jedna i dróga bo ja trzy klasy mam podstawuwki i moge wszystko doradzić bo ja i autor tego topiku to naprawdę durzo pracy wkładamy w prace kobiety darmozjady utszymywac chciałyby ale co tam jak to praca i niezaradna kobieta ale sobie pozbyłam choć trochę bo mama muwi że tak nie warto a ja koleguw mam co to rypio na lewo i czasem dziwnie mi się układa takrze autoze nie słuchaj tych durnych bab bo ty pewnie też wiesz że tato kosik latem trawe a zimo muszę podnosząc bo się wspaniale uczyłem i teraz mamusia muwi że ja jestem kimś bo gówno z pod siebie wyjadam i z rzadną darmozjadką dzielić się pszez najbliższe lata nie zamieżam ona łaski mi nie robi jak ja zechcę do dooopy ma mi dać tak jak latem chodziłem w sarnakach i skarpetach i to nic że jak otwierałem piwo zębem to piontka mi wypadła ale kupiłem sobie na lewo dyplom wyższej uczelni i nikt mi nie zażuci że nie chciało mi się uczyć i karzdy wie jaki to ja pan jestem i co szczenka opadła wam zgryźliwe rzmije

Gość różikurz
a co studiowała? może to wcale nie jest jakiś zły kierunek i da sie znaleźć jakąś sensowną prace :)

Gość ulilala
Facelooo człowieku! Czy ty jakiś niedorozwinięty jesteś? :-O Może zacznij czytać książki, to sposób wyrażania myśli ci się zdecydowanie poprawi. Naprawdę aż takim przygłupem jesteś? Żenada!

Gość facelooo to przecież
prowokator, nie zauważyłaś? :D