Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kifu

kobiety jakie macie zainteresowania

Polecane posty

Gość Jak byłby go na
A dlaczego dunskie filmy lubisz oglądać? Jakie tonpodaj tytuły

Gość kravka
Trenuje krav maga, paintball, tańczę. Lubię czytać fantastykę szczególnie polską. Wszystkie te pasję dzielę z moim facetem .

Gość ciepło dziś
sztuki walki, czytanie książek

Gość ku laska
interesuje sie psychologią

Gość VOV...
ja robię frywolitki, pielęgnuję kwiaty domowe(mam kolekcję skrętników), interesuje mnie kynologia, uprawiam ogród, mam dużo zainteresowań ale czasu brak...

Gość A ja zbieram
Pozdro dla kobiet które robią na szydełku i drutach ja mam chyba dwie lewe ręce do tego typu rzeczy i lepiej posługuje się wyrzynarką lub fleksem niż drutami i szydełkiem . I szacun dla całej reszty których interesuje coś więcej niż to czy sąsiadka ma nowego chłopa :)

Gość Yogi-78
Jazda konna :) , rolki, i dużo książek czytam.

Gość ja kocham i uwielbiam
książki i szydełko zawsze mam pod ręką :) nawet zrymowałam bezwiednie :)

Gość nie jesteś sama
kino francuskie i skandynawskie, historia - szczególnie II Wojny Światowej a przede wszystkim tenis

Gość grrryyyy
'Jak byłby go na" - duńskie filmy są po prostu inne, szczególnie te które śą kręcone według zasad duńskiej dogmy ( ale nie będę pisać o co chodzi bo można sporawdzić sobie) np. film Festen albo Otwarte serca, oba są świetne

Gość hgghjgfh
uwielbiam czytac ksiazki, ogladac komedie. oprocz tego podrozowanie, ale na dziko tz. podrozoje autostopem. dojechalam tak do chorwacji, hiszpanii i wloch. w planach mam skandynawie i turcje. kosztuje to na prawde malo kasy, a jakie wspomnienia :) zaczelam uczyc sie astrologii, niesamowita i bardzo ciekawa. ogolnie interesuje sie duchowoscia. nie wiem czy mozna to tez uznac za zainteresowanie, ale jestem wegetarianka i bardzo lubie gotowac i zbierac nowe przepisy.

Gość kifu
jak czytam te wasze wpisy,to zastanawiam sie skąd wy jesteście,bo ja mieszkam w krainie matołów,ale to nic,proszę kontynuować

nałogowo czytam i kupuję książki, uprawiam krav magę, jogę, jak jest ciepło to rower, zbieram litografie i grafiki, kocham muzykę a ostatnio zainteresowałam się szachami :-)

Gość znam osoby, co nie interesuja
się niczym. jedna ma hobby - jest to przeglądanie allegro i wygrywanie aukcji (jakieś badziewiaste ciuchy), poza tym zero zainteresowań, poza spotkaniami na piwie ze znajomymi. inna osoba: nie czyta, nie lubi zwierząt, nie lubi chyba nic. ale musi to być nudne..

A ja wlasnie lubie czytac ksiazki. Uwazam to za moje zainteresowanie, i nie jest tak ze ostatnia ksiazke czytalam 3 lata temu. Interesuje mnie też muzyka. Po prostu muzyka, wykonawcy, historia przeróżnych zespołów i gatunków muzycznych, lubie jej słuchać, zagłębiać się w jej treści, lubie koncerty, nie wyobrażam sobie życia bez muzyki, stale mi ona towarzyszy i to równiez uważam za swoje zainteresowanie. Może dla niektórych to banalne ale dla mnie nie. Pozatym interesuję się motocyklami, narazie niestety biernie ale w bliskiej przyszłości zamierzam na poważnie zainteresować się tym czynnie czyli zakupić moto.

Gość pytanie do co co ci chodzi
ile masz lat?

Języki obce (językoznawstwo, etymologia), obce kultury (nie chcę tego zamykać w wyświechtanym "lubię podróże"), manga, rysowanie, literatura japońska. Z typowo kobiecych to na pewno makijaż. Jednak staram się być otwarta na inne dziedziny, lubię poznawać nowych ludzi i nowe rzeczy.

Gość badbadbadbadbadbad
Ja lubię wyszukiwac nietypowe filmy z jakis festiwali i nie tylko cos niekonwencjonalnego innego niz obecne polskie produkcje badz amerykanskie , ktorymi jest zalana telewizja . Pozatym czytam ksiazki fakt nie tyle co kiedys i zawstydza mnie to ale teraz studiuje wiec mam i tak dosc czytania przy nauce. Oprocz tego sledze wszystkie nowinki dotyczace zdrowego stylu zycia i dotyczace medycyny estetyczniej oraz chirurgii plastycznej . Od jakiegos czasu polubilam rowniez strzelanie z wiatrowki i regularnie odwiedzam strzelnice...a i zapomnialabym o najwazniejszym .. kocham gotowac i piec . To moja najwieksza milosc uwielbiam zglebiac umiejetnosci w tej dziedzinie to daje mi mnostwo radosci ;-) i zawsze znajde na to czas . Kiedys moja pasja byl rysunek glownie szkice jakis postaci ale nie wychodzilo mi to na zbyt wysokim poziomie dlatego robilam to tylko dla siebie do szuflady :-) .

Gość Karlowe Vary
A ja nie mogę się poszczycić obecnie czytaniem, choć kiedyś czytałam, jeśli mnie coś wciągnęło to kilkaset stron w trzy dni chłonęłam, ale teraz nie mam siły, oczy mi się kleją po pracy, trudno się skupić. Kiedyś też uwielbiałam malować, projektować ubrania i wnętrza. Obecnie jednak człowiek starszy, jakoś nie ma czasu. Terazto górskie wycieczki, zwierzaki, głównie koty, aranżacja wnętrz, choć bardziej platoniczna, staram rozwijać sie też w sferze bardziej cielesnej ;) Z tematów modowych lubię przeglądać blogi, żeby pomarzyć o byciu tak oryginalną jak niektóre dziewczyny ;)

Gość Karlowe Vary
A no i muzyka oczywiście, mam dość sporą wiedzę o muzyce, którą lubię (rock głównie), nie tylko słucham, ale czytam o wykonawcy czy jakimś utworze i lubię wsłuchiwać się w linię melodyczną i wychwytywać poszczególne instrumenty. A z krajów, które mnie fascynują to Norwegia.

Gość taka jedna Ala
ja lubie grafike komputerowa (robie projekty katalogow, broszury) ale uwielbiam photoshopa :). poza tym duzo czytam (bedzie ze 2,3 ksiazki na tydzien), ucze sie jezykow (ostanio tylko jednego, bo z dwoma naraz zaczal mi sie robic balagan w glowie - juz nie te lata :)). Poza tym lubie fotografafowac i duzo kontaku z natura typu las i morze (rower lub spacer) i basen raz w tygodniu :).

Gość nalogowo-ksiazki
ksiazki ksiazki ❤️

Gość ZumaZuma
scrapbooking - robię kartki wszystkim znajomym, czytanie książek - ale to akurat uznaję niestety za nałóg, góry - poza samym chodzeniem po górach to ustalanie tras, czytanie wszystkiego co związane z tematem, oglądanie albumów i fotografii samoloty - to takie zainteresowanie niewiadomo skąd, ale uwielbiam samoloty i zbieram wszystkie albumy i książki o historii lotnictwa

Gość ZumaZuma
aha no i jak koleżanka wyżej wspomniała uwielbiam bawić się grafiką komputerową, potrafię czasem całą noc przesiedzieć nad komputerem, ostatnio wkręciłam się też w strony WWW