Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Armand

Powiem Ci jak było jak jest i jak będzie

Polecane posty

Gość Armand

Witajcie przecudne niewiasty.. powiem wam chętnie i doradzę jak postępowac i jak radzic sobie z mężczyznami.. jak udowodnic wiernośc i zdradę.. Powiem wam jak uniknąc choroby ale też i jak ją wyleczyc. Pytajcie o wszystko a postaram się oczyścic wam przestrzeń wokół siebie. Pozdrawiam

Gość karin27
Jestem na studiach mgr, u mnie w grupie jest chłopak ,który bardzo czesto się na mnie patrzy, wielokrotnie przyłapałam go na tym , od niedawna zaczął się do mnie nieśmiało uśmiechać ,czasami coś tam zagada, jak jestem obok zaczyna się popisywać lub coś mówić o sobie to od razu sprawdza czy to widze lub słyszę. I nic w tym nie byłoby dla mnie dziwnego gdyby nie to ,że koleś ma żonę i dziecko. Co oznacza jego zachowanie? Czy może będzie chciał czegoś więcej?

Gość Armand
Powiem Ci tak wielu jest facetów. którzy albo nie są szczęsliwi w związku i szukają kogoś kto im to szcześci podaruje.. Szukają też przygody.. te informacje co mi podałaś pasują tylko wstępnie pod mężczyzne który chcę nawet w banalnie śmieszny sposób wywrzec na Tobie wrażenie... Jeżeli to nic poważnego a on zupełnie na chwilę obecą Cię nie interesuje poprostu zadaj mu konkretne pytanie.. Czego oczekuje.. w takich sytuacjach często Ci co maja coś za uszami zaczną się plątac a jeżeli jest inaczej może poprostu porozamawia z Tobą szczerze.. Pamietaj.. ze 1 kawa od ludzkiej godzine i miejscu publicznym może wiele wyjaśnic a nie jest wcale niczym złym.. ani zobowiązującym. Dla Ciebie to będzie chwila relaxu dla niego może moment żeby się zdradzic jaki jest tak naprawdę Pozdr.

Gość karin27
ochujałeś?! Nie będę go o nic pytać!

Gość Armand
Po wypowiedzi nie śmiem twierdzic ze taka elosłowokwęcja obowiązuje na std. mgr chciałem tylko w prosty sposób podpowiedziec co można ewentualnie bardzo szybko wyjaśnic :) za to co piszę nie pobieram opłat i piszę z doświadczenia i swojego i naukowego :)

Gość Noxelia
czy jestem bezpłodna?

Gość karin27
Nie potrafie go rozgryźć, bo po mimo tych sygnałów koleś nie wygląda na faceta ,który by szukał kochanki lub tego typu rozrywki, nosi obrączkę ,na wyświetlaczu telefonu ma zdjęcie dziecka, wiec nie kryje się z tym ,ale np.ostania sytuacja: siedzimy na zajęciach każdy mówi coś o sobie, no i on mówi,że jest żołnierzem i od razu spojrzenie na mnie . A nie zparoponuje mu żadnej kawy, bo nie wiem o co mu chodzi.

Gość mysia0010
bede bogata?

Gość Armand
tak,jesteś,ale leczniczy kutas sacryfidala cię uleczy

Gość Armand
będziesz bogata jak chuj w twojej piżdzie polata

Gość karin27
to wyżej to podszyw. Będę wdzieczna za każde informacje,ktore rozjaśnią mi choć trochę.

Gość Armand
karin,jemu chodzi o sex,nie daj się zwieść,bądż czujna bo błone łatwo stracić,a druga nie wyrośnie

Gość niech ktos opowie dziewczynie
jak sie dowiedziec, czy facet ma jakikolwiek flirt lub kontakt z jakas kobieta, ktory trzyma w ukryciu, bez przegladania jego poczty czy rzeczy prywatnych (nie potrafilabym sie do czegos takiego posunac)?

Gość Armand
musisz iść do spowiedzi karin,masz kosmate myśli i często sie masturbujesz

Gość Armand
nie sprawdzisz faceta,jesli będzie chciał to wszystko ukryje,radze ci też pofolgować i nadstawiać komu popadnie

Gość mysia0010
no juz latal i dalej nic:P

Gość Armand
mysia,koniecznie zmień na takiego co coś wylata,a będziesz bogata,podobno mój cos tam potrafi,ale nic nie sugeruje