Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Agawa_Agawa

Jakiego proszku używacie do prania dziecięcych rzeczy?

Polecane posty

Wiem, ze jest tego trochę na rynku, ale interesuje mnei co jest najpopularniejsze i najbardziej polecane. Ja miałam juz Dzidziusia i Jelp, teraz używam jakiegoś bio (nie pamiętam nazwy) ze sklepu z pieluszkami dla dzieci. Synek ostatnio ma bardzo suchą skórę - nie wiem, czy to od proszku, czy nie, ale zastanawiam się nad zmianą. Czy są płyny (zamiast proszków) do prania dla dzieci?

Gość Bądź sobą
płyn widziałam jelp i lovele ;) ale nie wiem czy to płyn do płukania czy prania bo się nie przyglądałam, używam proszku ;)

Gość Bądź sobą
ja używam loveli ;)

Gość M.N.P-P
Nie było mnie jakiś czas tutaj.Agawa,masz dziecko? Kiedyś dawałaś mi dużo rad dotyczących odchudzania:) Gratuluję maluszka. Osobiście polecam persil albo niemiecki proszek DASH.

Gość xarla
najlepszy jest Bobini to delikatny plyn z platkami mydla, moje dziecka tez mialo sucha skroe od innych proszkow i nie stosuj plynow do plukania

Płynów do płukania w ogóle nie stosuję. Tak, mam dziecko - synek właśnie skończył 2 latka :-) Jak miło, ze mnei ktoś pamięta i to w natłoku tylu postów na forum :-)

Gość M.N.P-P
No własnie jakos 3 lata temu udzielałaś się na dziale DIETY:) Dużo mi pomogłaś,rozjaśniłaś umysł i w ogole:)