Magaaaaaah 0 Napisano Marzec 5, 2013 Witam. Ostatnio z moja dziewczyna kochalismy sie 2x bez zabezpieczenia nie czulem ze dochodze i nie czulem ze mam wytrysk wiec chyba go nie mialem ale czy jest taka mozliwosc ze chociaz minimalnie spermy wyleciala podczas seksu z mojego penisa i doszlo do zaplodnienia? z Gory dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NoNickname 0 Napisano Marzec 5, 2013 taka możliwość istnienie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123GOCHA Napisano Marzec 5, 2013 oczywiście, że tak :) podczas podniecenia powstaje preejakulat to raz :) a dwa, że podczas stosunku może nastąpić tak zwane kropelkowanie, no i najważniejsze trzy - nie jesteś pewny czy doszedłeś, bo napisałeś "chyba" ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magaaaaaah 0 Napisano Marzec 5, 2013 no w sumie to jestem pewien ze nie doszedlem bo takto bym to czul i by mi opadl a wciaz bym w gotowosci non stop hyh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 123GOCHA Napisano Marzec 5, 2013 powiem tyle - który to dzień jej cyklu? Nie doszedłeś w niej, ale stosunek przerywany to kiepska forma anty bobasowa. Możliwość zapłodnienia jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magaaaaaah 0 Napisano Marzec 6, 2013 cykl hmm tzn to było tak powinna dostac okres tydzien temu ale spuznil sie jej i dostala dzien przed naszym stosunkiem miala krwawienie ale w noc stosunku nie miala krwawienia i juz po tym tez nie dzisiaj miala duzy apetyt martwie sie ze jest w ciazy ; / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magaaaaaah 0 Napisano Marzec 8, 2013 zrobila test ciazowy dzisiaj wyszedl ujemny ale jeszcze pojedzie na pobranie krwi na wszelki wypadek oby nie bylo nic ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ile macie lat Napisano Marzec 8, 2013 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 8, 2013 zajscie w ciaze w taki sposob jest mozliwe a nawet bardzo - mam nadzieje ze sie czegos nauczyliscie :) i zaczniecie sie zabezpieczac (odrazu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość agiew Napisano Marzec 13, 2013 Zajście w ciążę jest możliwe. Jeśli już chcecie współżyć bez zabezpieczenia to róbcie to podczas trwania dni niepłodnych. Dziewczyna może je sobie dokładnie wyznaczyć np testerem owu na ślinę. Metoda kalendarzowa nie jest skuteczna - to musicie zapamiętać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tosiaa27 0 Napisano Marzec 13, 2013 nie wiem ile macie lat ale nie rozumiem jak mozna nie wiedziec czy sie mialo wytrysk czy nie :/ trzeba sie zabezpieczac i to zawsze !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach