Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hncdxavijkncds

co mu odpisac?

Polecane posty

Gość hncdxavijkncds

hej jak napisze zyczenia na dzien kobiet, upokorzył mnie chciał zrobic ze mnei idiotke, od tamtego czasu cos tam pisał ale olweałam go, to pewny siebie osobnik, takiego zgrywał, ale w srodku cipeczka nie liczaca sie z nikim, nie sznuje ludzi, zwykły casanova i podrywcz, i jak napisze zyczenia : to myslałam zeby mu odpisac tylko "dziekuje slicznie"a teraz mysle ze wszystkie jego byłe(ja z nim nie byłam co prawda ale potraktował mnie...) i mysle zeby dla odmiany odpisac "nie wysilaj sie" bo epwnie cała reszta jego haremu mu odpisze cos w stylu dziekuje kochany,buziaczki itp, myslicie ze to dobry pomysł

Gość mysle że najlepiej
bylo by mu napisać "nawzajem", skoro to taka baba naprawdę :D

Gość hncdxavijkncds
albo napisze mu taki schemat : google:zyczenia na dzien kobiet, wiadomosc sms: te zyczenia własnie, wyslij do : wsyzstkich

Gość hncdxavijkncds
haha, dobre

Gość hncdxavijkncds
ale dopiero mi bedzie głupio, jak on nic nie napisze, haha, ale tam wole juz teraz pomyslec jak sie zachowac

Gość mysle że najlepiej
hehe, no, dlatego lepiej nie planuj, ja nie lubię. zawsze coś tam się wymyśli.

Gość zaciekawiona tematem ....
NAWZAJEM to jest moim zdaniem idealna odpowiedz :D

Gość tonznowwwjaaa
dzieki, tylko ze boje sie ze on tego nei zrozumie, bo on taki nie kumaty jest i nie zaczai o co chodzi, i pewnie jeszcze pomysli ze ja jakas głupia,ze nie zrozumie, mówie wam, kurde chciałam napisac normalnie dziekuje i tyle ,bo jestem dobrze wychowana, ale korci mnie zeby napisac te nie wysilaj sie, albo nawzajem,albo ze wsyzstkim to smao wysłał albo cos, ale nie chce sie tez wdawac z nim w dyskusje i sie osmieszyc

Gość tonznowwwjaaa
moze obie rzeczy razem"nie wysilaj sie i nawzajem" ale to troche bez snesu, wiem ze to głpie zakłądac taki temat,ale ba...czasami trzeba robic rózne głupie rzeczy

Gość Kocham się taką jaka jestem
Ja napisałabym cos w stylu "daruj sobie bycie miłym bo ci to nie wychodzi" lub samo mógłyś sobie ti darować"

Gość tonznowwwjaaa
kolezanka mi poradziła zebym napisała"ale co pan chce od mojej zony" albo "agnieszka juz tutaj nie mieszka" , tak zeby go zbic z tropu ze tak powiem,...ale to było jak on mi spokoju nie dawał i chciałam numer telefonu juz zmienic, hehe

Gość tonznowwwjaaa
no spoczko tyko jak tak napisze to wyjdzie, ze on chciał byc milutki a ja jak to kobieta wiecznie niezadowolona, a ja nie chce zbey on pomyslał ze sie tym przejmuje czy cos, w sensie ym brakiem naszego kontaktu czy cos, albo ze dalej tak bardzo to przezywam , on zaraz napisze"o co ci chodzi" i sie zacznie, chce cos błyskotliwego i zeby go troszke zatkało chociaz,chociaz raz pokazac mu ze wcale nie jest taki fajny jak mysli ze jest

Gość sdhkjhgj
no to napisz mu nawzajem a zaraz potem napisz drugiego smsa "a nie, sorry, to przecież dzień kobiet a nie męskich cipek" :D

Gość tonznowwwjaaa
najchtniej to bym napisała"nawzajem cipeczko" ale nie moge, troche klasy i twarzy musze zachowac, a szkoda...

Gość tonznowwwjaaa
czyli co ostatecznie nawzajem jest lepsze niz nie wysilaj sie,mam rozumiec?

Gość no masakra
może nawzajem męska pipo :)

Gość tonznowwwjaaa
nnooo korci mnie, ale to tak niegrzecznie, az za bardzo chyba, sama nie wiem, musze pomyslec, ale bedzie jak nic nie napisze, a ja tu tak rozkminiam hehe,jak nic nie napisze to sama mu napisze zyczenia, haha, zartuje oczywiscie ;p dzieki z odpowiedzi, podejrzewam ze bedzie to wygladało tak,ze ja napisze nawzajem on ale o co ci chodzi(bo nie zrozumie) a ja potem wteyd juz powiem o tej pipce, bo taka prawda, zachował sie jak gówniarz i dl amnie taki od wteedy jest, dobranoc wam :)