Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lopezz

dlaczego z kobietami nie da sie pogadac na ambitne tematy

Polecane posty

Gość lopezz

np o nauce, historii itp

Gość laska z włoszczowej.....
bo kobiety nie lubią zaprzątac sobie głowy głupotami

Gość fghfghfgfgfgfdfdsfsd
Bo baby są głupie jeśli chodzi o to, one tylko potrafią wkuwać te informacje,zaś zrobić z nich użytek mogą tylko mężczyźni.

Gość dziewczyna po studiach
bo my interesujemy się facetami:P

Gość dominiquedebrox
Bo historia jest głupia, w dodatku tworzona przez mężczyzn, a kobiety nie lubią męskiego prymitywnego myślenia o podbojach, rozejmach, sojuszach, zdradach, czystkach. Nikt z tego żadnych wniosków nie wyciaga, dalej jest korupcja, przekręty i prymitywna walka o władzę, baby się nie biją tylko budują sojusze. To nie leży w naszej naturze, o nauce z niektórymi się da ale lepiej o sztuce.

Gość pani domu
czemu ? chętnie w takie tematy wchodzę

Gość Dalajlaama
Jezu, mam ten sam problem. Z tym, że sama jestem kobietą.

Gość ewentualnie moge gotwac
bo histuria jest nudna glupia i nikomu nie potrzebna bardziej interesujace sa tematy zwiazane z psychologią, medycyną, rozwojem, dietetyką, kosmetykami i najnowszymi trendami to jest przyszlosciowe a nie jakies pierdy i samochody

Gość uyuyiuy
mało kto się interesuje konkretną rzecza ja kończyłamhistorię , więc potrafię pogadac, ale sporo facetów tez nie potrafi gadac o niczym oprócz meczów i piwa

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
Z moją teściową to dopiero mozna porozmawiać o tym jak lepiej myć okna,o mięsie na zrazy często tez pyta mnie jakimi autobusami gdzie jeżdżę. Po sto razy opowiada te same historie np.jak była mała wtedy to chyba były dinozaury. Jak natura mogła stworzyć coś tak prymitywnego?

Gość dominiquedebrox
bo jesteśmy urodzonymi czarownicami wolimy magię i czary :)

Gość zalezy z jakimi kobietami
ja np interesuję się historią, nauka , polityka, sztuką, literaturą

Gość Baby są upośledzone
Kobieta pełni następujące funkcje: 1. Pamięć podręczna mężczyzny. 2. służy do seksu. 3. inkubator (podtrzymywanie gatunku) 4. Zmiana pieluch z kupą. 5. Robot domowy. Nie wymagajcie od urządzenia domowego konwersacji na poważne tematy. 🖐️

Gość kafeMoniiiii
autorze, a serio jak myślisz: z iloma facetami da się rozmawiać na ambitne tematy? i wśród kobie i mężczyzn niestety jest to mniejszość. nie jest to kwestia płci.

Gość Chłopy są upośledzone do n-tej
Facet pełni następujące funkcje: 1. Pamięć podręczna kobiety. 2. służy do seksu. 3. reproduktor (podtrzymywanie gatunku) 4. Zmiana pieluch z kupą. 5. Robot do prac fizycznych - jak dupa od srania. Nie wymagajcie od urządzenia domowego konwersacji na poważne tematy.

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
No kobiety bywają głupawe moja znajoma ciągle mnie poprawia a jest nie najmądrzejsza np.poprawia mnie powiedziałam jej że serce Chopina jest w Polsce ona co ty mówisz,potem mówię coś smiechem zwieracze jej puściły ona no co ty mamy jeden zwieracz z tyłu,ja mówię ty zwieracza z przodu nie masz?

Gość policjanttt....
kobiety mają mniejszą wiedzę ogólną niż faceci sa mniej oczytane

Gość policjanttt....
mają też większe problemy z zapamietywaniem dat, pojęc, orientacją w przestrzeni

Gość Biniaaaaaaaaaaaa
no nie wiem ja szybciej znajduję coś na mapie ,na mieście pamietam wszystkie daty historyczne i daty rodzinne

Gość Baby są upośledzone
Akurat daty, to baby dobrze pamiętaja. Nawet ci powiedza po 20 latach w jaki dzień tygodnia się poznaliście. dlatego stanowia pamięć podręczną mężczyzn. potrafią się na studiach uczyć wiele na pamięć, tylko nie potrafią tej wiedzy wykorzystywać. Dopiero sekretarka podłączona do prezesa tworzy sprawne urządzenie :D

Gość też historyk
biniaaa bitwa pod lipskiem??:) tak szczerze wiedziałas że to 1813

Gość dziewczyna po studiach
a po co znac takie głupoty

Gość Kocham się taką jaka jestem
Myślę, że to raczej nie zależne od płci, ja np. jestem kobietą i portafię porozmawiać po troszę na każdy temat... To po psortu zależy od osoby a nie od płci...

Gość pluto161212
do kobiet trzeba umiec podejsc wlasnie nad tym pracuje

Gość jestem madra jestem slicznaaa
ja jestem kobieta a mysle logicznie i nie potrafie wkuwac na pamiec, a posiadana wiedze wykorzystuje w 100 procentach gdzie tylko sie da wiec nie piertol ;)

Gość a tak a propos
do policjanttt.... skąd tę wiedzę posiadłeś??? hmmm, ja myślałam ,z e chodzi o to czy ktos chce cos wiedziec zatem czyta na ten temat np pogłębia wiedzę i jest to niezależne od płci ,a tu coz widze , nie nie , to bay sa glupie a faceci madrzy no prosze , prosze , otworzyles mi oczy tak to bym zyla w przekonaniu ze swiat dzieli sie na glupcow myślących stereotypami i tych ciut mądrzejszych z otwartym umyslem;)

Gość policjanttt....
duzo czytam, mam sporo wolnego czasu, nie mam rodziny. Po drugie z obserwacji nawet z pracy wiem że większosc kobiet nie ma tak rozległych zainteresowan jak faceci