Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Maravilha

ile biora u Was za torty? chodzi mi o zagraniczne ceny

Polecane posty

Gość ciamciaramcia82
W Bangladeszu ostatnio płaciłam 1290 rupii za kilogram:classic_cool:

Gość francuski łącznik
wiem ile biorą za tarty :classic_cool:

Gość htfdytgkvbjk
kolega robi za 30 funtow tu znalazlam ogloszenie za 25 w jakim kraju jestes

Gość cimciarimcia90
12 euro w irlandii

ja zrobilam sobie takie ceny http://bolos-maravilhosos4.webnode.pt/pre%C3%A7o-dos-bolos-i-caricaturas/ wiem, malo kumacie to juz pisze po polsku: tort pokryty czekolada plastyczna z dekoracjami z czekolady tort pokryty masa plastyczna ( ta cukrowa ) tort pokryty cremem chantilly kokosowym tort pokryty kremem chantilly czekoladowym tarta z jablek tarta z dyni itd

Gość dzief
turcja c 20 ) lirow to k jakies 40 ; K L pln

Gość Baby są upośledzone
To ty robisz te torty?

Gość Lamia z Pozka
spoko tylu usun te kradzione zdjecia misia na torcie i slonika :o

Gość pappapappapaa
ale smacznie wygladaja te truskaweczki :) a gdzie mieszkasz? gratuluje zdolnosci

sa tam i moje zdjecia i zdjecia ktore znalazlam w internecie - pisze jak byk, ze sa to ciasta ktore robie sama i przyklady tych ktore moge zrobic Wiec, nic nie usune, no chyba ze nazbieram wystarczajaca ilosc moich zdjec :)

Gość Ceny wcale nie spoko, bo
atrakcyjnie wyglądają tylko te zdjęcia, kóre nie są Twoje. Twoje wypieki to nieapetyczne gnioty w dziwacznych kolorach:O

tak oczywiscie ;) czekaj na moj kolejny tort ;) mam nadzieje ze spadniesz z krzesla kiedy go zobaczysz :P bo pomysl mam zajebisty ;)

Ja aktualnie przebywam w Hiszpanii - tutaj odpowiednik naszej drożdżówki w cukierni to 2 euro, a cupcakes z kremem prawie 4 !!! :) także myślę, że ceny sa jak najbardziej OK ! nie słuchaj dziewczyn, które piszą głupoty, że miały super-tort za 20 euro :) może jakaś sąsiadka im upiekła "po znajomości" :)

Gość Iga Ololl
maravilha - BŁAGAM! upiekłaś jeden tort , wygrałaś w bardzo prestiżowym konkursie zorganizowanym na blogu, do którego zgłosiło się 17 chętnych i robisz z siebie MISTRZA ... tak oczywiscie czekaj na moj kolejny tort mam nadzieje ze spadniesz z krzesla kiedy go zobaczysz bo pomysl mam zaj**isty TAK- wszyscy pospadają z krzeseł... co za brak skromności :/ ... poprzewracane masz w głowie... ps. uważam, że Twój tort jest ładny, ale na internetowych blogach można znaleźć TYLE CUDOWNYCH CIAST, utalentowanych dziewczyn, że na ich tle giniesz aha, na Twoim miejscu bardzo bym uważała z takim ogłaszaniem się w internecie, o ile nie masz zarejestrowanej działalności i badań sanepidu... odpowiednik naszego urzędu skarbowego może zgłosić się do Ciebie szybciej niż potencjalny klient

Gość OktaVVVVia
Co do konkurencji to prawda- wejdziemy na pierwszą lepszą stronkę, typu kotlet.tv i widzimy maseee równie pięknych tortów jak Twój ! nie mówiąc o blogach i stronach internetowych... Powinnaś także uważać z tymi wypiekami dla innych- ja osobiście nie zamówiłabym u Ciebie ciasta, bo nie wiem czy masz firmę, czy masz badania, aby pracować z żywnością (sanepid), itd

jeden? nie slonko, nie jeden prac bylo ponad 900 zreszta nie wazne Ciesze sie jak male dziecko, nie wolno mi? lubie jak mi cos wychodzi, a wy potraficie tylko krytykowac w siebie wierze a Wam juz podziekuje ;)

Nie szukam klientow z zagranicy czyt z Polski - o klientow sie nie martwie, zapytalam o ceny, nic wiecej mnie nie interesuje

Gość kakaduuu8
ooo, jednak założyłaś swoją stronke:) super;) ! szkoda, że nie jest po polsku:( wiesz, myślę, że jednak z tymi badaniami i zarejestrowaną działalnością powinnaś uważać :( jak tak jawnie się ogłaszasz! nie wiem jak jest w Portugalii, ale moja kolezanka we włoszech, któa ogłosiła się z tipsami dostała 9 tys. euro mandatu!!!!!!!

Maravilha, kochana troszkę racji w tym co dziewczyny piszą :)! Portugalia nalezy do \unii Europejskiej i przy pracy z żywnością trzeba mieć jakieś badania, w dodatku z tą działalnością też bym uważała... A nuż się trafi jakaś złośliwa jędza, i Cię podkabluje?

Gość no masakra
e nie przejmuj sie tą bezsensowną gadaniną tutaj :) ładne i pewnie smaczne te torty

Gość carro rpido
W Portugalli mieszkam od 2008 roku. Dziewczyno, z czym Ty do ludzi w ogóle? Piszesz "zagraniczne ceny" , dobrze wiesz, że Portugalia to nie Niemcy, ani Anglia tylko biedny kraj! I nikt Ci 30 euro za ciasto nie da! Po drugie - założe się, że jestes kolejną Polką, która nie założyła działalności tylko chce na czarno sobie dorobić. Wstyd, wstyd, wstyd dla rodaków! Firmy cukierniczej się zachciało? To marsz po zezwolenie na kontakt z żywnością, i do segurana social, o ile wiesz co to znaczy. Zatrujesz jeszcze kogoś (nie mówię, że specjalnie) i z więzienia nie wyjdziesz.