Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam was powaznie

wyobrazacie sobie dzisiejszych facetow z ulicy na polu walki?

Polecane posty

Gość pytam was powaznie

walczacych o kobiete, honor i ojczyzne?:P bo ja widze coraz wiecej ciot w rurkach ,emo -palcem takiego dotkniesz lub pierdniesz to sie przestraszy kiedys facet nakladal zbroje, szedl walczyc, nawet nie myslal o niczym innym a nasze ciotki niewydymki mysla tylko o tym jak usunac pryszcz z czola lub zadupczyc hahahah

Gość no masakra
mojego faceta tak, ale tych metroseksualnych wymoczków :o

Gość pytam was powaznie
jem tfaruk i mjut🖐️

Gość Klauz
zgadza się, to kobiety zrobiły na własne życzenie z facetów ciotowate kluchy w rurkach i z żelem na głowach , bo przecież facet nie może capić koniem i tytoniem , to teraz nie narzekajcie na rurkowatych, co, ciągle źle ?

Gość no masakra
ale ja naprawde nie wiem o czym Ty piszesz :o kto na nich leci? uogolniasz, kijem od szczoty bym nie tknęła pedała!

Gość pytam was powaznie
nom niestety, mozliwe ze az 80 % lasek leci na emo:( ja jestem w tych 20 %, jak widze faceta z szalem fantazyjnie zawiazanym wokol szyi to mam odruch wymiotny:P

Gość pytam was powaznie
bo moze ty jestes w tych 20 %? wystarczy bacznie obserwowac, czytac fora i wylania sie typ wymarzony polskiej nastolatki ja np na ulicach widze ze wiekszosc ciot w rurkach trzyma kogos za reke a i laski sie ogladaja i puszczaja oczka hahahaah

Gość Klauz
gdy facet ma długie włosy na głowie do połowy pleców to źle, powinien skoczyć do fryzjera i włosy do ramion skrócić ale jak pokazać tego faceta babci ? a może ten facet potrafi furtkę naprawić ? - nie, lepiej niczego nie naprawiał i niech znowu pójdzie do fryzjera aby się ogolić na łyso i na jajach , myśli sobie kobieta i co chwilę facetowi robi majonez z mózgu , Baby - czy Wy wiecie czego tak naprawdę chcecie oprócz ruuchania ?

Gość a ja widze kobiety
ktore opatruja rannych mezczyzn walczacych na polu walki ;) tiaaa tipsy by se pobrudzilu, lub brzydzily sie dotknac rannego ...

Gość Hareta
To jakaś paranoja, co się z dzisiejszymi mężczyznami wyprawia. Ja rozumiem, że taki chłoptaś oprócz wyglądu może też coś sobą reprezentować, aczkolwiek... cóż, mam (nie)przyjemność trafiać na osobniki, które TWIERDZĄ, iż coś sobą reprezentują. Czyli właściwie nic. Swoją drogą, Ty pytasz o wyobrażenie na polu walki, ja od jakiegoś czasu próbuję sobie wyobrazić scenariusz z kataklizmem w tle, kiedy to nie ma dostępu do cywilizacji i trzeba np. polować lub szukać materiałów do zbudowania schronienia. Taka ciota w rurkach nawet prostego królika nie zabije, bo zbyt uroczy i "mięso to morderstwo"...

Gość eupomejjikllo
jest epidemia otylosci wiec spaslaki nie nadaja sie na dzielnych wojowników

Gość rthyrtyhy
Okrzyk bojowy: "Torebką go, Ridż, torebką!!!"

Hheheh wiekszosc mich znajomych jest bardzo dpbrych w '' Street Fighting'' wie niech walcza heheh. Ja z resztaq bronie sie sama gdy trzeba wiec nie potrzebuje rycerza na koniu :-P :-P