Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OnBestia

Pragne uprawiać stosunek seksualny z kobietą, ale jestem szpetny, brzydki

Polecane posty

Pragne kochac kobiete i piescic jej cialo, calowac po szyi i piersiach, pragne zatonac w jej waginie, ale jestem strasznie brzydki i kobiety na moj widok smieja sie i splawiaja mnie. Przez to wysmiewanie i nagonke na mnie nie wychodze na ulice bo wstyd mi pokazac sie z ta osxpecona morda po ospie.

Gość moniczka;)
Pragniesz miłości ale nie każda kobieta patrzy na wygląd nieraz wnętrze jest ważne

Oczywiście, niezwykle "przystojny"Joseph Goebels miał pewnie takie powodzenie u kobiet dzięki sprawności fizycznej i urodzie nieprzeciętnej, tak myślisz?

Spotykslem wiele kobiet i z zadna nie mam dzis kontaktu. Mowily ze nie jestem w ich typie . Niektore mowily mi wprost "sorry gregory ale oblesny jestes" albo "nie zblizaj sie do mnie mutancie". Te slowa caly czas sirdza mi w glowie. Me zycie to porazka a chce kochac i byc kochanym. Kazda patrzy tylkko na wyglad, taka prawda niestety.

Gość lkskask
ile Ty masz lat? nie przesadzasz przypadkiem ?

Mam 23 lata (rocznik 1990) . Nie przesadzam. Me powodzenie i pewnosc siebie skonczylo sie, kiedy majac 12 lat kolezanka z klasy nazwala mnie publicznie "bestia". Jestem sfrustrowany bo Bog skaral mnie szpetna twarza i biedota. Kobiety ktore nie patrza na wyglad gdzie jestescie? Zawsze trafialem na takie co mnie wysmiewaly. Nawet w sklepie jestem obiektem drwin ale zaciskam zeby i uciekam szybko do mej pakamery. Zawsze na chodnikach slysze jak mnie obgaduja i smieja sie ze mnie ludzie i kobiety w szczegolnosci!!

Gość Kocham się taką jaka jestem
"Każda potwora znajdzie swojego amatora", że tak powiem. Może spróbuj stron internetoeych tj. sympatia. Znam kilka nie ładnych osób, które przez takie portale umawiają się, spotykają itp...

Korzystalem z masy takich stron i kiedy juz wymienialem sie zdjeciem z kobieta to nigdy wiecej one sie do mnie nie odezwaly. A jedna jak sie odezwala to napisala wprost ze jestem oblesny. Strasznie mnie to boli. I kiedy i gdzie znajde tego amatora?! Chce kochac juz teraz chce miec rodzine dzieci . Nie chce.zdychac w samotnosci. Nie mam nawet znajomych bo wstydza sie ze mna pokazac na miescie

Jak tak o Tobie mysla, Bestia, to pokaz im ze... MAJA RACJE!! idz na silke, dopierdol bracie, idz na mate trenuj walke, na wszystko i wszystkich miej wyjebane a bedzie ci dane. skoro maja cie za bestie to nie badz milym chlopcem smutnym wzrokiem szukającym aprobaty kobiet. w dupie to miej i badz chamem raczej. zimnym chamem. nie pozwalaj zblizac sie ludziom.

Gość lkskask
Ty młodziutki jesteś jeszcze.... Laski teraz szukają 'księcia na białym koniu' ale życie te poszukiwania zweryfikuje i dostrzega ze uroda nie jest najważniejsza

Gość lkskask
Ot to co powyżej, olej, pokaz ze Cię to nie boli...

Nie pojde na silownie bo mam tam wrogow a poza tym nie chce jeszcze bardziej odrzucac od siebie. Chce uprawiac stosunek waginalny a nie udawac bestie ktora jestem z wygladu

Jaka hela? O co ci chodzi czlowieku?? Kto mi powie ze kobiety nie patrza na wyglad ten sam wie ze patrza. Nawet te tak samo brzydkie jak ja uciekaja

A czy ta hela tez brzydki jest? A ty masz kobiete?? Jestes meski i paker?? Ladna masz twarz??? Czemu jestem monstrum Boze cos ty ze mna zrobil Pragne uprawiac seks i lizac lechtaczke i masowac jezykiem pochwe ale mam zakazana twarz jak zakazane bylo jablko w raju

Gość Masz pecha
Trudno, zostaje ci szpetna reka.

Zadowalam sie reka ale potem mam wyrzuty sumienia. Chce posmakowac kobiety jak Adam jablko w raju