Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diabelska robota

Niebezpieczna joga A Gryncewicz

Polecane posty

Gość diabelska robota

Agnieszka Gryncewicz z Warszawy, która była gościem katechezy audiowizualnej w Bazylice oo. Bernardynów w Rzeszowie, przyznała, że tylko dzięki Bożej łasce wyszła z piekła, jakim była joga. Jej bolesna „przygoda" trwająca około czterech miesięcy sprawiła, że poczuła i zrozumiała czym jest piekło. http://gloria.tv/?media=409455

Gość tosobiepodnos
po co takie bzdurne temary zakladasz? Cwiczejoge i mi sie nic nie dzieje. Nie jestem chrzescijanka, i joga to cos wiecej niz cwiczenia. Wiec jesli jakiemus chrzesciajnowi bije sie do glowy jakies glupie teorie, wypacowuje sie u nich strach przed opataniem to teraz macie. Zycie czlowieka to jest jego zycie, nikt nie powinien mowic drugiej osobie jak ma zyc i w co wierzyc. I nie powinno sie tez straszyc innych ludzi ktorzy zyja inaczej niz Ty. A po co taki temat podnosisz jak nawet nie ma w nim pytaniaa?

Gość Aryman666
moze chodzi o joge Arymaniczna?:)

Gość Ujyh tztj
Panie Boze! Widzisz to i nie grzmisz?!?!?! Wstyd sluchac wypocin tych zyebow!!!

Gość Icndjdndn
Debilka myslala ze pojdzie na joge polezy i schudnie. Joga to ciezka praca! Pracuja wszystkie miesnie. Czasem pot zalewa czolo, czasem mozna sie zrelaksowac. Ludzie mysla ze na jodze sie medytuje w oparach kadzidel?!?! Nosz kuzwa! Rece opadaja!!!

Gość oeafopjfoij
Joga to nie wiara - to metoda opanowania i cwiczenia swojego ciala polaczona z uzyskaniem spokoju, opanowaniem mysli, itp. Jezeli ktos odczuwa, ze stoi to w sprzecznosci z jego wyznawana wiara, to jego wlasna decyzja jest zrezygnowac z jogi, jezeli chce miec sumienie spokojne wobec swojej wiary. Skonczmy z bzdurami na poziomie sredniowiecza. Jezeli ktos jest katolikiem to respektuje jego i jego wyznanie (sama tez jestem katoliczka). Nie szukajmy jednak bzdurnych "zagrozen" dla czlowieka i wiary w Boga - autentycznych zagrozen jest wystarczajaco duzo.

Gość obejrzałam i myślę że
stosuje typowe dla katolików wykorzystywanie dzieci, by nadać wagę swoim argumentom :). Dla mnie to zboczona babka która zakochała się w tym instruktorze jogi, a on niekoniecznie i dlatego jej głupio że nie mogla go uwieść. W ogóle to co mowi o tym że chciała działać na wszystkich mężczyzn, czy to jest normalne? Widać ze to jakaś niewyżyta seksualnie suka biegająca z kisielem w majtach. A ze koszmarnie brzydka i gruba- pozostało jej tylko uwodzić staruchów w kościele 🖐️. Ja jej historyjki nie kupuje. W ogóle śmieszne jest to że pisze ŻYWA WIARA a 90% słuchających to staruchy na wymarciu...

Gość a co z inymi swiedectwami a
o zagrozeniu jogi jakie sa w yutubie

Gość Kcjcjk jdj
Wstyd mi jak to ogladam!

Gość Zenada123
Przeciez to jest chore, to co mowi ta kobieta; opowiada jakies brednie, lekcewazyla instrukcje instruktora, a pozniej am pretensje do wwszytskich; chcialam zauwazyc, ze ona wspomina na poczatku ze ROWNIEZ ZAJMOWALA SIE OKULTYZMEM I REIKI; sorry, ale nie je sie wszystkiego na raz;bo inaczej bedzie reakcja zwrotna; sama jest winna swoich PROBLEMOW PSYCHICZNYCH; bracia robia z niej teraz pokaz, jak z malpka tresowana, to jest zenujace, bo to jest kobieta CHORA i to juz nie jest smieszne;powoluje sie na rowniez na sny JAKICHS KOLEZANEK; raczej wyglada na dupcie ktora zakochala sie w mistrzu i gdzies to zaczelo wychodzic; najlepssze jest to ze ona czytala miedzy slowami, to co do niej mowil mistrz...smieszne i chore

Gość gość
obejrzałem na you tube filmik z tą panienką i .......... żenujące są te jej wypowiedzi, po prostu się ośmiesza

Gość Zło samo w sobie

Po prostu niezła komedia, uśmiałam się jak nigdy. KK tak się ośmiesza, wciskając ludziom takie banialuki że głowa mała. Porażka