Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aniolek673

poniżane i wyzywane dziecko

Polecane posty

Gość aniolek673

widzę u znajomych jak poniżają wyzywają swoja 7 letnią córkę ciągną ją za włosy biją po twarzy plecach straszą ,nierobią tego codziennie ,dziewczynka boi sie strasznie płacze.Kochaja ją dbają onią,jedzenia tez jej ni brakuje,ladnie i czysto jest ubrana, czy moge anonimowo to zglosic do mops i co w takim przypadku zrobi mops. Mysle ze jzu psychicznie rodzice nie radza sobie i dlatego to robią

Gość siwa mamba
możesz to zawiadomić anonimowo , a oni to muszą sprawdzić (zrobią wywiad )

taaa wywiad:o gówno prawda przyjada zobaczą sielanke sąsiedzi nic nie slyszeli nic nie widzieli bo wszystko dzieje się w 4 ścianach chyba że ja targają za wlosy i kopia na ulicy w tym mopsie to by się przydal porządek:o

Gość aniolek673
robią wszystko w domu ale na klatce schodowej slychac krzyki placz obelgi więc musi ktos to slyszec

Gość ma dobre serce
no tak - kochający rodzice, bo jak nie będą lać dziecka to a nóż będzie bezstresowo chowane :( Pewnie zrobili sobie dzieciaka, żeby bezkarnie swoje frustracje na nim wylewać :(

Gość aniolek673
bedac unich bili przezywali i straszyli ja za to ze nie chciala czytac czytanki,zwaracalam rodzicom uwage,nawet raz abralam dziewczynke do siebie na dzien bo balam sie jej zostawic byla roztrzesiona

Gość aniolek673
chce to zglosic ale anonimowo

Gość ewrwrwrewqrew
a czemu Ty nie zareagujesz? nie powiesz cos kolezance jak widzisz jak to robi?

Gość aniolek673
mowiłam tłumaczyłam znajomym

Gość ewrwrwrewqrew
co mówilas? moze zainteresuj tym tematem anonimowo opiekunke dziecka w przedszkolu czy ajkas lekarkę i niech oni to zglosza. chyba ze ty jestes taka odwazna by przeciwstawić się przyjaciólce to nie wiem czemu tego nie zgłosiłąs jak najszybciej chociazby na policję.

Gość ponizana
ja jak bylam mala to tezr bylam bita przez matke i wyzywana nikto nato nie zareagowal przez to zaczelam chodzic na wagary palic jestem teraz dorosla i zostalo mi to wszystko w psychice jestem niesmiala skryta boje sie wyjsc do ludzi

Gość czarna902323
Zglos to koniecznie, zanim bedzie za pozno .... Dziecko nic nie zawinilo. nie mozna je ponizac, bic bo to zostanie w psychice tego malenstwa do konca zycia .. Zrob cos z tym .!

Gość a od kiedy siedmiolatka chodzi
do przedszkola? :D ewrwrwrewqrew co mówilas?moze zainteresuj tym tematem anonimowo opiekunke dziecka w przedszkolu czy ajkas lekarkę i niech oni to zglosza. chyba ze ty jestes taka odwazna by przeciwstawić się przyjaciólce to nie wiem czemu tego nie zgłosiłąs jak najszybciej chociazby na policję.