Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuuu32

Aborcja- Boże, dlaczego to robicie?!

Polecane posty

Gość jhshsdhsjsd
Jestes jebnieta jak myslisz ze kobieta powinna urodzic dziecko z gwaltu. idz sie lecz idiotko

Gość taaakktoojeest
Zawsze szczery,szkoda ,źe cię mamuśka nie wyskrobała,albo nie oddała pedałom na wychowanie:D,zresztą kto wie,być może ,że pedały cię wychowywały,boś taki jakiś postępowy w tolerancji:D

Wg mnie ZS byl kiedys molestowany przez jakiegos ksiedza - stad jego "ksiezofobia";)🖐️ I stad tez nienawisc do ludzi, a zwlaszcza kobiet - damski bokser, ktory bije kobiety w ciazy:O🖐️

Gość taaakktoojeest
jaśnie oświeconą idiotką to jesteś ty,w twoim rozumowaniu dziecko z gwałtu,to nie dziecko. pogratulować wiedzy!

Gość tsc
PIS ssie i cała prawicowa wataha. Chrystusowa banda baranów!

Gość tgnjtjgmdtgjmj
tsc wal się na ryj,ty tuskopalikotowa mamrojo;).

Gość tsc
won do watykanu, jedź do swoich czarnych pedofilów, wybierać kolejnego wodza bandy dzieciojebcow.

Gość A little bored girl
"nie wysyłajcie tyle duszyczek do nieba, nie każcie cierpieć im za swoje błędy!" x No ale w niebie chyba się nie cierpi?

Gość hah hahhahahah
nowy papiez tez bedzie gwalcil dzieci to oczywiste

Gość korrala
znowu prolajfowe zjeby chcą decydować za kobiety. aborcja w końcu i w tym zaścianku jakim jest polska będzie legalna na życzenie, a wasze jęczenie nikogo nie będzie obchodzić. to sprawa kobiety czy donosi ciążę czy też nie

do uuuu32- dziewczyno w jakim TY swiecie zyjesz! wyjdz ze swojego ciemnogrodu i poogladaj troche tv co roz sie slyszy ze zabieraja dzieci biednym ludziom! a ile takich spraw nie jest naglasniane...! a rzadko pisze sie przez rz a nie ż! widac zacofanie z niedouczeniem to z kim tu pisac:p tez bardzo mnie ciekawi inna sytuacja... jakby ciebie ktos zgwalcil czy bys urodzila- napewno napiszesz ze oczywiscie i bys kochala albo oddalabys do adopcji, ale takie przezycie w realnym swiecie doprowadziloby cie do zalamki i usuniecia!

Gość a co cie to obchodzi
glupia szmato? twoje dziecko nie! wiec sie nie wpierdalaja w zycie innych. Mentalnosc polakow chyba nigdy mnie nie przestanie zadziwiac.

i jeszcze jedno autorko- skoro aborcja to zabijanie dziecka to antykoncepcja tez:) a nie wierze ze nigdy jej nie uzywalas, wiec przestan zabijac i doczekaj sie gromady dzieci, powodzenia

Gość kilwater
Maciek nie przesadzasz? po co ci to? stoicyzm to wielka cnota, pamietaj. Co do tematu - jestem przeciwna aborcji na zyczenie, bez konkretnych wskazan medycznych albo w przypadku ciazy z gwaltu (wowczas aborcje dopuszczam - nie kazdy moze i chce byc bohaterem), ale jestem zdania ze kazdy ma swoje sumienie i kazdy bedzie sam ze swoich decyzji kiedys rozliczony.

Gość ndsnkdnskdnks
Maciek B. zyebie napisz lepiej co dzis zjadłeś 🖐️