Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tiitidkjslapapa

schudłyscie w czasie ciaży?

Polecane posty

Gość tiitidkjslapapa

dziewczyny czy schudlyscie w czasie ciazy,nie chodzi mi o wymioty,mdlosci,tylko o zdrowe jedzenie,ja zaczelam jesc zdrowiej,nie jem slodyczy,nie obzerazm sie na noc i schudlam 5 kg, na poczatku ciazy przytlam 2 kg powiedzialam o tym ginekolog,mowila ze z dzidziusiem wszystko dobrze,wyniki mam dobre,nie powinnam sie martwic, wy tez mialyscie podobnie?

Gość a ile ważyłaś przed ciążą
i ile masz wzrostu?

Normalnie jesz, nie wymiotujesz i schudniesz? Dziwne. Ja schudłam 8 kg ale miałam straszne wymioty i mdłości przez 2 m-c.

Gość tiitidkjslapapa
mam 175cm wazylam 68 kg przed ciaza,teraz 63kg jem zdrowiej,wczesniej jadlam slodycze,na noc,smieciowe jedzenie,teraz jem owoce,warzywa,nie jem slodyczy wcale,czuje sie o niebo lepiej

Gość blebleblaaaaaaa
aaaaaaa

Gość no najszczuplejsza nie byłaś
więc dziecko ma z czego ciągnąć, to normalne

Gość uuuu32
ja na początku schudlam przez mdlości,a później już tylko tyłam,ale jem wszystko to na co mam ochotę. prawda jest taka,że co masz w tych czasach prawdziwie zdrowe...? musiała byś w ogóle nie jeść bo we wszystkim jest chemia. wazne żeby o witaminkach nie zapominać. Ja co prawda tez staram sie słodycze ograniczać,ale to tylko to. Czasami jem sobie chlebek ze smalcem jak mam ochotę :p

Gość szczupla nie byla a jaka
ma 175 cm wzorstu dziewczyna,moze ma mocna budowe,

Gość Garbysia:):)
skoro jesz zdrowiej to nic dziwnego, że schudłaś. Ja jestem w 3 miesiacu i przytyłam 2 kg.ale jem więcej od tygodnia i mniej sie ruszam bo ejstem na zwolnieniu a w pracy ciągle byłam na nogach.

Gość hahskjdbx
Lubie to powiedzenie ze dziecko ma z czego ciagnac. Tak kuzwa z tluszczu:-) jesz zdrowiej nie jesz slodyczy to chudniesz.

Gość heheh to jest dobra stwierdzen
ie ze ma z czego ciagnac hehe,na pewno nic ci nie jest,jak juz nie jest swinstw

Gość iiiiooopp
ja schudłam na poczatku ciazy 4 kg nie miałam wymiotów ani mdłości wrecz przeciwnie jadlam i jadłam i to dużo slodniego potem nadrobiłam w sumie w ciazy przytyłam 14 kg mam 168 wazyłam przed ciąża 60 w trakcie 56 potem już dobijałam wyżej jestem 6 lat po porodzie po ciazy schudłam do 54 kg dopiero teraz wrociłam do wagi 60 a nawet 63 kg :)

Gość nie no śmiesznej jesteście
dziecko NIE MA Z CZEGO CIĄGNĄĆ?:O przy takiej wadze startowej oczywiście, że ma przecież w przypadku, gdy kobieta ma niedowagę przed ciążą i mdłości przez które traci na wadze to i kroplówkę musi dostawać w szpitalu, bo niby z czego dziecko ma brać od matki? autorka miała więcej kilogramów to dziecko ma z czego brać

Gość v dccdcc
ja tak do 4 mca tylko chudlam, przez mdlosci, wszystko mi odrzucilo-----wiec i zle rzeczy tez mi odrzucilo, nie moglam slodyczy, od razu mnie darlo, nic slodkiego do picia bo tylko wode dalam rade pic i uwaga tylko zywiec reszta mi smierdziala, wiec to mozna przyrownac do zdrowego opdzywiania :) jadlam jablka itpo

Gość ja do 12 tygodniua
przytylam 2 kg,pozniej dlugo nic,dopiero po 20 tygodniu ciazy zaczelam tyc,razem 11 kg