Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MatyllldaZ

Slub w maju , lista organizacyjna jest pusta :-(

Polecane posty

Gość MatyllldaZ

Nie wiem jak to wszystko ogarnac.

Zacznij od listy gości. Kogo chciałabyś zaprosić na ślub i wesele. Jak już będziesz miała liste gości ( oczywiście wstępną) to poszukaj sali, zespół, fotograf i kamerzysta, i Kościół. A następnie reszta .

Gość MatyllldaZ
Juz to mam zalatwione . Gosci , sale , fotografa , dj , fryzjera , garnitur z butami . Przymiarka sukni 10 kwietnia menu do korekty a gdzie reszta o czym jeszcze musze pamietac ?

Gość ffew
różne pierdółki typu kwiaty dla Ciebie, szampan, itp.

Gość takje rurzne
dekoracja kościoła, wiązanki, obrączki, wizażystka, ciasto jeśli nie masz wliczone w koszty talerzyka, tort, alkohol

Gość to co mi do glowy przychodzi
Do kupienia wódka, wina ewentualnie inne alkohole jeśli się zdecydujecie, zamówienie w cukierni tortu u mnie kazali na 3 miesiące wcześniej zamawiać, bo odpowiedni stelaż trzeba zarezerwować, zaproszenia, obrączki, jak wiesz jak suknia wygląda to wszelkie dodatki biżuteria, buty, zastanowić się nad wiązanką, poszukać kwiaciarni godnej uwagi, kupić jeśli chcesz różne pierdółki typu zawieszki, winietki, księga gości, podziękowania, zastanowić się nad samochodem. To to co mi przyszło do głowy, nauki, spotkania w poradni rodzinnej jeśli nadal nie macie.

Zainteresowanych zakupem alkoholu na wesele, zachęcam do kontaktu. emil_1@o2.pl - wysyłam cennik wódek czystych. Jeżeli macie jeszcze jakieś preferencje co do wina, alkoholi mocnych whisky, likiery itp proszę o kontakt przygotuję atrakcyjne ceny i zapewniam wysoką jakość. Pracuję w branży więc doradzę, oczywiście źródło legalne - paragon / faktura. Pozdrawiam