Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona:(

prosze o rady :(

Polecane posty

Hej mam 22lata 7 miesiecy temu poznałam chłopaka który ma 27 lat spotkalismy sie 2 razy w realu nasze pisanie opiera się tylko na teamacie seksu bo, mamy ochote na siebie tylko on sie zawsze wycofuje twierdze ze, jest prawiczkiem bo, duzo pisze a, nic nie działa juz mi tyle razy wyj**y zrobił ze, masakra tylko ani on ani ja nie umiemy zakonczyc tej znaomosci czesto mamy ciche dni teraz tez bo, sie czesto klocimy tylko on co jakis czas sie odezwie i znowu zaczyna pisac widac ze chłopak ma jakis problem i jego koledzy mi mowili ze oni go nigdy z zadna dziewczyna nie widzieli i ze, zawsze byl niesmialy w stosunku do kobiet zalezy mi na nim i chcialabym jakos do niego podejsc tak zeby nie czul sie urazony niby on ma mnie gdzies ale, jak sie dlugi czas nie odzywam to on napisze itd nie rozumiem go albo ja siebie za mocno wmawiam sama nie wiem

Gość bravurka
To moze by tak na poczatka znajomosci spotkac sie zeby pogadac poznac sie itp. A nie od razu seks.. sama napisalas ze jest niesmialy wiec po co od razu pisac czy rozmawiac o rzeczach ktore zawstydzaja nawet osoby otwarte i smiale wobec onnych...? Spotkaj sie z nim na neutralnym gruncie zeby pogadac i sie pozanc, skoro Ci zalezy to zrob tak zeby sie otworzyl dla Ciebie i dopiero potem przechodzcie do lozka :-D

juz tak podchodzilam do niego ale on nie wszystko prowadzi do pisania o seksie nie chcial sie spotykac tak normalnie mi sie wydaje ze on sie boi ze te jego klamstawa wyjda na jaw i z tego sie tak zachowuje

Gość bravurka
W takim razie odpusc... jak zobaczy ze juz nie jestes zainteresowana samymi smsami i szukasz faceta ktory bedzie przy Tobie a nie w telefonie to albo sie opamieta i zacznie starac albo tez odpusci i to Ci chyba wyjdzie na dobre :-)

no tak masz racje wszyscy mi to mowia ze juz dlugo sie staram a nic z tego nie ma tylko ja bym chciala zeby on wiedzial ze ja wiem ze to co on pisze to sa sciemy ale sie boje ze go zraze do siebie bo on tak jest spoko tylko tm swoim glupim pisaniem mnie denerwuje od kilku dni sie do niego nie odzywam