Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dghrf

Dalam chlopakowi prezent na dzien chlopaka ale uwaga !!

Polecane posty

Gość dghrf

skapnelismy sie akurat wspolnie, ze 10 marca jest dzien mezczyzny, i co teraz ? powiedzialam mu w sumie, on zasugerowal, i zaczal sie łasić ze kiedys w ogole nie bylo dni mezczyzn, chlopakow i teraz to nadrabiaja:P ale ogolnie to sobie milo zartowalismy na ten temat i stwierdzilam, ze ok, kupie mu cos, ale drobnego, jako ze na dz. chlopka juz dostal fajny prezent, on mnie dobrze i smiesznie do tego przekonywal, dawal zabawne argumenty by mu cos dac w ten dzien.. POstanowilam, namalowac mju ladna kartke z nami i jako karykaturki i napisac cos ladnego, zakolorowalam to pastelami. ale co do tego, myslalam czy by wina nie kupic takie jakie on lubi, akurat kosztuje 8 zloty.. czy to moze byc ?

Gość dghrf
wczoraj do mnie zadzwonil i byl podekscutowany, bo nabyl 6 prezent dla mnie i sie nie moze strasznie doczekac mojejminy kiedy go ujrze, ze jets swietny, caly czas go przy mnie ogladal i byl zachwycony.. robil mi smaka, ja mu powiedzialam, ze ja mam dla niego malutko, on ze nie szkodzi, byl bardzo mily, powiedzial ze i tak mnie zawsze bedzie kochal, bez zwgledu na prezent :(

Gość dghrf
up