Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sucharóżą

Oddzielne "gary" to podstawa...

Polecane posty

Gość sucharóżą

Od ślubu już 2 lata mieszkamy w piętrowym domu razem z moimi braćmi. Remontujemy parter, więc korzystamy ze wspólnej kuchni. Obiecałam rodzicom, że dopóki nie skończymy remontu będę gotowała dla wszystkich, dla męża i braci. Rodzice mnie też o to prosili, zgodziłam się i wszystko było dobrze do momentu kiedy zaszłam w ciążę. Ciąża jest zagrożona, muszę leżeć i jestem całkowicie zdana na męża. Mój mąż się zbuntował powiedział, że nie chce gotować dla szwagrów chociaż oni zaproponowali, że chcą nam pomóc i że proponują gotowanie na zmianę. Ja stanęłam po stronie męża, teraz moja mama obraża męża, wyzywa go od egoistów, że ja dałam się omotać, że nie mam własnego zdania. Jest mi strasznie przykro, uważam, że zrobiłam dobrze, bracia są obrażeni ale i dorośli, nie zastąpię im matki. Obaj mają po 25-28 lat a mama zawsze ich bardziej kochała.

Gość czerwona tłusta szminka
ty obiecalas ale ty masz do wyboru - wlasne noszone pod sercem dziecko czy bracia - stare konie ktorym bozia raczki dala wiec wybor jest jakby prosty... nie bedziesz przeciez narazala zycia swojego nienarodzonego dziecka dla czyjejs wygody...

Gość czerwona tłusta szminka
ALE meża to ja ci nie zazdraszczam :classic_cool:

to moze niech mama w menazkach przynosi starym koniom obiadki .Skoro to takie ciamajdy , ze jesc sobie nie potrafia zrobic .Zgroza co ta mama zrobila im .Kalectwo normalnie .

Gość bykowe
pobieraj od nich bykowe i zamawiaj katering...