Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kijikjiki

Monotonia dobija !!!

Polecane posty

Gość kijikjiki

Patrząc za okno tonę w wspomnieniach. Chciałabym się zakochać na nowo. Poznawać Dawida, odkrywać to co nieznane . Uczyć się faktury jego skóry, słuchać opowieści o jego życiu. Wyczekiwać ranków by spotkać go w autobusie, chodzić przed szkołą na wzgórze zamkowe, nad rzekę, pić nielegalny alkohol i cieszyć się ze spotkania z nim. Znów chce usiąść z nim na trawie boiska, chodzić w deszczu i oglądać gwiazdy. Ile już jesteśmy razem ? 20 i pół miesiąca. W czerwcu 2 rocznica. Staliśmy się tacy zwyczajni, puści. Nie ma dreszczyka emocji, nie ma ukrywania się ze związkiem . Teraz co? Każdego dnia wstaje o 5 żeby popisać z nim chociaż parę minut zanim pójdzie do pracy. O 10 jego jedyna przerwa by napisać do mnie. O 16 przyjeżdżam do niego autobusem, czekam aż wróci z pracy. Obiad - wspólny prysznic i do łóżka, nie, nie na sex, ale poleżeć i pogadać (pff... częściej po prostu odpoczywamy lub gramy na ps2). Ta monotonia mnie dobija. Na kino brak pieniędzy. Na basen brak chęci. zbyt leniwi na spacer wieczorny. Heh, wolałabym iść w ciągu dnia. Od czasu do czasu spotkamy się z moimi znajomymi i tyle. Jest tak strasznie zwyczajnie. Czasem przez to wariuje.

Gość lumpi raj
A jak my Ci mamy pomóc? Pogadaj z chłopakiem, może da się coś w tym waszym życiu zmienić?

Gość kijikjiki
Rozmawiałam z nim już wiele razy, ale to niewiele zmienia, praktycznie nic. :(

Gość kijikjiki
prosze o jakieś rady

ale co tu zmieniać. To jest po Prostu szara rzeczywistość. Większość związków tak "trwa". My tez prawie pięć lat po ślubie.Rano wstaję wspólna kawa trochę przepychanek w łazience:) Później do pracy. I często jest tak, że nawet nie mamy czasu do siebie napisać w ciągu dnia. Później z pracy do domku cos upichcic i czekam ... Bo zawsze jemy razem przy stole przynajmniej jeden posiłek w ciągu dnia. I albo jest cos do załatwienia na mieście albo ogarnąc coś w domu albo lezymy przed TV. Ale kocham tą moją monotonnie:)

Gość kijikjiki
Wiesz, ja sobie nie wyobrażam całego życia w takiej monotonii. Jest po prostu nudno. Nie zmienię chłopaka na jakiegoś świra, ale chciałabym coś zmienić. Kurcze, zawsze ja wyszukuje filmy, wymyślam co będziemy robić, bo on widzi "auto albo ćwiczenia" . Nigdy nie był kreatywny, ale kiedyś się bardziej starał :(

No nie jest to zdrowe:) ale jak bys codziennie chodziła do kina na łyżwy czy basen to zwykłe leniuchowanie na kanapie nie sprawiałoby Wam radości. Też nie chodzimy do kina zbyt często bo to strasznie drogo a po za tym jesteśby obydwoje domatorami . A co do auta. Jeżeli mąż zabiera się za coś przy aucie to ja ide razem z nim. lubimy po prostu przebywać razem, Po za tym Nie wiem naprawdę jak Ci doradzić. Skoro się nudzisz w towarzystwie swojego faceta to nie jest dobrze

Gość kijikjiki
Wiem właśnie, ze to nie jest dobrze. Jak on idzie robić z autem czy czymkolwiek innym to zawsze ide z nim, również uwielbiam spędzać z nim czas. Ja jestem typem leniucha, ze najchętniej spędziłabym cały dzień w łóżku przed TV, a ten mój to po godzinie wstanie ze on już wyleżeć nie może. Nie mówię o tym by codziennie gdzieś chodzić, ale raz na tydzień, czy to dużo ? Basen kosztuje u nas 4 zł od osoby, a łyżwy 3 zł . Więc akurat tu roli nie graja koszty.

Gość kijikjiki
podbijam

Gość kijikjiki
up

Gość kijikjiki
up

Gość kijikjiki
up

Gość kijikjiki
eh... A może coś ciekawszego?