Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nadzieja123321

Czy będe mamą?

Polecane posty

Gość Nadzieja123321

Witam Wszystkich, muszę się wygadać komuś bo nie chcę zamęczać nikogo z mojego otoczenia gadaniem o dzieciach. Otóż pare miesięcy temu poczułam, że chcę być mamą, mój mąż nie był gotowy, chciał poukładać wszystkie sprawy i przyzwyczaić się do tej myśli...Więc zdecydowaliśmy, że starania zaczniemy od marca i tak oto 14.02 miałam @ potem 12, 13, 14, 16, 17, 18, 19 dnia cyklu kochaliśmy się z mężem. Okres powinnam dostać 15 - 18 marca. Wiem, że nic mi przez internet nie określicie konkretnego ale chciałabym przynajmniej jakoś umilić sobie to czekanie na okres:) Powiedzcie mi czy są duże szanse aby udało się za 1 razem? Czy jest duża szansa aby się udało? Dodam, że nigdy nie brałam tabletek anty, jeśli to ma jakieś znaczenie i nie jestem też chora:) Chciałby ktoś pogadać?

Gość Nadzieja123321
Chyba nie ma nikogo kto chciałby porozmawiać?:)

Gość anyżeq1111
Chyba musisz podnieść później ten temat. O tej porze tu nikt powżnie z Tobą nie pogada. Większość normalnych kafeterian pracuje o tej porze.

Gość samotna mama090909
witaj wiesz myśle że jest możliwość taka że zostaniesz mamą, co ile dni masz miesiączke? owulacja może nastąpić między 12 a 19 dniem cyklu w śluzie płodnym plemniki mogą żyć ponad 70 godz i jak jest owulacja zapłodnic jajeczko ale tego że jesteś w ciązy nikt Ci teraz na 100% nie powie i czasami jest tak że sie nie uda za pierwszym razem pozdrawiam

Gość dix ae
tak tak tak, napewno jestes w ciazy, w koncu tutaj wiemy najlepiej. urodzisz antylope. a moze nawet dwie.

Gość Nadzieja123321
Up up - ostatnia próba:)

Gość Nadzieja123321
Dzięki samotna mama, rozsądek mi mówi, że muszę poczekać i, że nikt mi nic teraz nie powie. Ale to czekanie jest najgorsze, już bym wolała wiedzieć, że nie i, że muszę się przygotować na następną próbę.

Gość jfigjtonhkgjfp
poczekaj do terminu mieiączki.nigdy nic nie wiadomo.ja o dziecko starałam się rok,więc to nie jest tak chop ciup.jesteś jeszcze długo przed okresem,więc się nie nakręcaj.mi się okres spóznia już 4 dzień i nie panikuje ;)

Gość Nadzieja123321
No wiem, wiem, najlepiej poczekać. Jeszcze dobre 10 - 12 dni. Ale w sumie to wolałabym już wiedzieć, że się nie udało niż czekać jak już pisałam;p A ile masz lat jeśli mogę spytać? Bo słyszałam, że im młodszy wiek tym większe szanse.

Gość samotna mama090909
wiesz wydaje mi się że wiek tu nie ma znaczenia bo czasami kobieta która ma ponad 40 lat zajdzie w ciąże a ta która ma 20 lat ma z tym problem

Gość Nadzieja123321
Akurat z wiekiem się z Tobą nie zgodzę. Wiek ma znaczenie, chociaż zarówno 20 latka jak i 40 latka mogą mieć problem z zajściem lub nie. Ale zdecydowanie większą szansę mają kobiety młode.

Gość samotna mama090909
tak tak, oczywiście mówią że najlepiej mieć pierwsze dziecko w wieku 25 lat, a Ty ile masz? jeżeli moge wiedzieć

Gość Nadzieja123321
24 i wiem, że się nie zmieszczę w tym przedziale 25:(

Gość ::::::::::ooooooooo:::::::::::
nie macie nic innego do roboty tylko mantykować o bachorach??? byście sie lepiej zajely czymś pozytecznym

Gość samotna mama090909
nikt nie powiedział że dziecko musi być w tym wieku, spokojnie masz jeszcze czas. Ja zaszlam w ciąze po 7 miesiącach starań a mam 28 lat;-) wiec spokojnie;-)

Gość Nadzieja123321
::::::::::::ooooooooooooooo::::::::::::::::::: zajmuję się pożytecznymi rzeczami, pracuję, zajmuję się domem więc w wolnym czasie mam ochotę pogadać no to chyba wolno mi? Prawda?