Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezadowolona mama po c,cieciu

Ile jestescie po cesarce i jak wyglada wasz brzuch???

Polecane posty

ja jestem 9 miesiecy.......myslalam ze szybciej wroce do formy.... mam duzo luznej skory na brzuchu, w dodatku po 1 stronie blizny mam wystajaca gorke....robie troche brzuszkow, ale raczej delikatnie bo troche mnie blizna ciagnie. Do lata sie nie wyrobie ;)

Gość ljkljngj
chciałas cc, to cierp

Gość moja kumpela
jest 5 last po cesarce i dalek brzuch pozostawia basrdzo wiele od życzenia

Gość hitsezonu
długo ci schodzi, ja po 3 miesiącach mialam brzuch ok, chociaż też mam górkę z jednej strony blizny tam gdzie był węzełek i ona niestety juz zostanie chyba że się na operację plastyczną wybiorę :) fakt że łaziłam cały czas z wciągniętym brzuchem ale efekty były, jak wróciłam po macierzyńskim (6 mies) do pracy to wchodziłam w spodnie sprzed ciąży rozmiar 36 :P

a czy ja pisze ze chcialam? bardzo nie chcialam, ale nie bylo innego wyboru

Gość ...,,,,,,,,,.............
Masz bliznowca, sa na to masci. co wiszacej skory-ja nadal ja mam, a jestem juz 5 lat po porodzie. Tyle, ze w ciazy mialam ogromny brzuch-duze dziecko, duzo wod plodowych a jestem niziutka i szczupla. skora nie nadazala mi sie rozciagac i niestety po porodzie sie nie wciagnela, pozostaje mi tylko plastyka brzucha, a na to brk kasy. Przez tydzien po porodzie mialam tak wielki brzuch, ze wygladalam jak bym jeszcze jedno dziecko tam miala.

trzeba niestety trochę poćwiczyć, albo poćwiczyć duuużo i naprawdę są efekty tylko proponuję dobry fitnes,w domu połowa sukcesu

Gość konwalija
9 miesięcy po i jeszcze czujesz bliznę? to dziwne. Ja tak mniej więcej przez 5 miesięcy czułam że mnie ciągnie blizna, bardziej to szycie od środka przy większym wysiłku fizycznym, czytałam że większość dziewczyn czuła to bardzo krótko i po 2 miesiącach ćwiczyły. Ja jestem 1,5 roku po cc i mój brzuch wygląda tak sobie, ćwiczę od 4 miesięcy ale nie brzuszki tylko ogólnie na całe ciało z filmików z YT, wcześniej się odchudzałam i dużo spacerowałam. Wygląd brzucha zależy od tego jaki był w ciąży i czy dużo przytyłaś, ja się spasłam +25kg w ciąży, brzuch ogromny, rozstępy. Ja mam normalną teraz wagę ale brzuch i tak mi wystaje, mam trochę luźnej skóry i nawet jakbym nie miała cc to pewnie też by tak wyglądał bo miałam duże dziecko.

Bzdura, ja przytylam w ciazy 13 kg, a brzuch mialam wielgachny i na to juz zadne fitnessy nie pomoga. Gdy skora wisi, bo sie nie wciagnela, ratunkiem jest jedynie plastyka.

Co innego brzuch taka pilka, ktory stopniowo mozna wycwiczyc a co innego luzna skora.

Gość konwalija
Ja mam brzuch właśnie jak piłka i trochę luźnej skóry ale ćwiczeniami to zrzucam nawet się nie łudzę że kiedyś zobaczę płaski brzuch ;) ale jest dużo mniejszy i się zmienia od ćwiczeń, nie wiem jaki ma autorka

ja przytylam 15 kg, brzuszek mialam maly. Ale skore mamnie podatna na rozciaganie, po bokach mam rozstepy, ktore nie sa dzis tak widoczne jak na poczatku. chodzi tylko o ten sflaczaly brzuch ktorego za cholere nie moge sie pozbyc. Wiem ze szybko nic nie zdzialam, tu potrzeba wiecej czasu, ale br mnie to meczy

ja miałam brzuchol ogromny, mało przytyłam, ale brzuch był wielki trochę tej skóry było, ale po 3 latach nie jest tak źle, a w zasadzie skóry już nie ma, teraz jeszcze ćwiczę intensywnie i brzuch jest normalnie płaski bez wiszących skór jak wcześniej takze spokojnie fitnesy dają coś chyba, ze skóra wisi na pół metra to już tylko odciecie pomoże

Gość konwalija
No dokładnie jak masz fałdkę to poćwiczysz i powinno być lepiej ale trzeba to robić kilka razy w tygodniu chociaż po 30min żeby efekty jakieś były, same brzuszki moim zdaniem nie wiele dają lepiej coś na całe ciało ćwiczyć plus jakieś konkretne abs albo hula hop.