Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość slonko mam na imie

chodzicie juz w okularach przeciwslonecznych?

Polecane posty

Gość slonko mam na imie

ladnie, slonecznie dzisiaj jest. zalozylam okulary, ale dziwnie sie czulam i pewnie dziwnie wygladalam w okularach do kurtki zimowej. chyba jeszcze sie wsytrzymam miesiac z ich noszeniem chociaz z drugiej strony po co oczy meczyc i czolo marszczyc jak slonce swieci prosto w twarz.

Gość kjhgeailurh
oczywiście,zwłaszcza ,że limo mam pod okiem:)

Gość dix ae
caly rok jesli swieci slonce

Gość ja bym poszła
no a co, przecież to są okulary przeciwsloneczne a nie letnie czy wiosenne :classic_cool:

Gość imitation of life
Ja sama jeszcze nie zakładałam, ale widziałam sporo ludzi w okularach przeciwsłonecznych.

Gość hitsezonu
ja choćbym nie chciała to muszę, jadę 30 km do pracy pod słońce i 30 km z powrotem też pod słońce... a nie chcę wypadku spowodować :D

'Juz' ? Okulary przeciwSLONECZNE, jak sama nazwa wskazuje, nosi sie kiedy świeci słońce. Zima tez sie je nosi, a nawet powinno.

Gość moja kumpela
"jeszcze nie akładam":O:O:O:O:O:O:O:O Nie weim w takim razie jakiej pogody oczekujesz zeby JUŻ założyć:O Jak ktoś słusznie zauważył okulary są PRZECIWSŁONECZNE a nie letnie Zwłaszcza że zimą i wiosną słońce jest jeszcze nisko czyli bardziej razi i szkodzi oczom, a już jazdy autem bez słonecznych okularów nie wyobrazam sobie przy sonecznej pogodzie o zadnej porze roku, z zimą zwłaszcza

Gość slonko mam na imie
ja rozumiem, ze to sa okulary PRZECIWSLONECZNE dlatego je zalozylam, bo swiecilo slonce, ale nie zmienia to faktu, ze ludzie dziwnie sie na mnie patrzyli, a przez to ja dziwnie sie czulam.

Gość a tak z innej beki....
poleccie / podajcie linki do jakichs dobrych okularow z filtrem. bo te z bazarku sa chojjowe