Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pseuudoanoniimka

Problem suchych włosów!

Polecane posty

Gość pseuudoanoniimka

Witam :) Mam długie włosy. Od pół roku męczę się z moimi suchymi włosami... żadne kupne kosmetyki nie skutkują, więc postanowiłam wypróbować coś naturalnego. Drogie panie znacie jakieś SPRAWDZONE domowe maseczki na włosy? Olejowała któraś sobie włosy? Był jakiś efekt?

Gość pseuudoanoniimka
Nikt nie pomoże?

Gość ssucharrrrrrrrrrr
wiesz co ja mialam problem suchych wlosow tylko nie wiem czy o tej samej naturze- raz ze baba popalila mi rozjasniaczem bo mam baaardzo delikatne wlosy a dwa chyba za malo ogolnie pije. w kazdym razie cale zycie mialam suche wlosy -dopiero jak zaczelam stosowac tabletki gelacet to mi pomoglo i wlosy staly sie sprezyste i lsniace. kupuje je na internecie bo taniej i biore 3 tabletki zamiast 9. na efekt czekalam ok 2 tygodni. a preparat polecila mi dermatolog. do szybkiego nawilzenia wlosow gdy ci sie spieszy to jakiej ekspresowe maski, a jak masz duzo czasu to wyprobuj np olej kokosowy fajnie wymieszac go jeszcze z jakas maseczka. ogolnie poczytaj o olejowaniu wlosow.

Gość pseuudoanoniimka
Dziękuję za odpowiedź! Chyba się skuszę na olejowanie, bardzo mi szkoda moich włosów... moje włosy zniszczone są zabiegami fryzjerskimi, suszenie, prostowanie, rozjaśnianie...

Gość kotka Mizia
A co zrobić, żeby włosy nie były jak siano? :-(