Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kamcia12

Testy owulacyjne

Polecane posty

Gość A o co chodzi
?

a co chcialabys dokladnie wiedziec? :) Jak je wykonywać ? Czy jak je odczytywać ?

Gratuluje przyszla mamusiu Mam dosc tego ! zrobilam wodnista kupe czy to ciaza ? Bekam duzo czy to ciaza ? pierdze czy to ciaza? Kobiety opanujcie sie ! ja tez staram sie o dziecko a taka walnieta na tym punkcie nie jestem?!

Nie ty jedna stracilaś dziecko uwierz! i to nie powod by tak wariowac ! bo zycie toczy się dalej nie wolno dać soobie oszalec ! Musisz odciać się od przeszlosci i zaczac od nowa ale bez histerii . Sadzisz ze jak bedziesz pocieszala się co miesiac ze mozesz byc w ciazy to bedziesz? Jeszcze bardziej pogarszasz swoja sytuacje zarowno psychiczna jak i fizyczna , bo od tego na pewno nie zajdziesz szybciej...

Gość bialastokroteczka
Przykro mi ale sadze ze Nadziejka ma racje ... Nie daj sie zwariowac...

Gość dlugo sie staram
jesli dalej masz 2 kreski to może to oznaczać, że masz za dużo hormonu lh. Tak mi się wydaje. Albo masz felerne testy. Ja korzystam z afrodyty na ślinę. Nie ma chemii więc jakoś bardziej ufam jej niż paskowym testom

Gość wqdnnndnncn
Ja mam owulacje w momęcie kiedy myślę że już jest po, ból owulacyjny wcześniej śluzu też podczas tego bólu bardzo dużo a owu dopiero za 2 dni, więc mooże autorko właśnie teraz masz owu jak test pokazuje, bez obaw test owulacyjny nie pokaże ci ciąży nie ma szans na to są testy ciążowe