Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SexownaKobieta

Pani SKORPION- Pan WODNIK- MIESZANKA WYBUCHOWA

Polecane posty

Gość SexownaKobieta

Ja uparta ale tez i romantyczna, marzaca o przyszlosci...On tez uparty, ale realista i mocno stapajacy po ziemi. Czasem grzmi miedzy nami....on wkurza sie na moje marzenia...a ja nie rozumiem jak on moze byc tak nieczuly. I tak dalej A jak jest u Was?

Gość Mam faceta WODNIKA
i szczerze, ciezko mi z nim uparty, zlosliwy, ciagle stawia na swoim zlosnik jakich malo zazdrosnik oszczedny do bolu ale daje mu popalic bo Skorpionka jestem :)

Gość PO datki
mam date w september czy moje sie przygotowywać już teraz?

Gość TAKIJEDENWODNIK
Ogólnie miałem do czynienia ze skorpionicami. Jest chemia (choć ja to taki późny wodnik- 18 luty). Jedną zraniłem, bo się wycofałem (była cięta, ukłuła) Ale była wspaniała. Uczuciowa, zmysłowa i seksowna, choć nic nie musiała robić. Teraz robi karierę w tv. Uparcie dążyła do swoich marzeń, nic jej nie powstrzymało. Szczera, bez intryg, silny charakter. Ostatnio poznałem również taką z 23 października. Zgadłem jej datę urodzenia, bo po stylu bycia (szybka, niezależna, wiedząca czego chce, dominująca, tajemnicza, zmysłowa magnetyzująca i seksowna) Od razu pomyślałem że musi być pażdziernikowo - listopadowa. Ależ się zaskoczyła! : )

Gość Mam odwrotnie
to ja jestem skorpion październikowy a żona wodnik. Oj uparta to ona jest. Zawsze na swoim postawi i jeszcze winę na mnie zwali.