Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość edddde

Co teraz myślicie o Lechu Wałęsie ?

Polecane posty

Gość edddde

na świecie jest juz skonczony, kolejne portale internetowe krytykują go a Niesiołowski powiedział, ze rzekome listy poparcia jego slow są na poziomie graffiti w WC.

Gość walesa a kto to?
aaa ten pseudo wyzwolenca narodu. Spoko 15-20 lat cos tam znaczyl teraz to stary emeryt z gdynii. Przeciez sam tak prowokuje by o nim gadano...

Gość swoje zrobił
łeb nadstawiał. a co to za bzdety że jest skończony? co on, o pracę się ubiega i dostać nie może? on tyle zarabia, że sie wam nie sniło.

Gość tak tak i nie?
Wałesy w Polsce nikt nie lubi, tylko zagranicą wciaz jest uwazany za 'bohatera'. My czcimy Jana Pawła 2 jakby bylo za co, a na swiecie?malo kogo obchodził

Powiedzial o gejach dobrze, to co mysli wiekszosc z nas. Co nie zmienia faktu, ze donosil za pieniadze na kolegow do SB🖐️

Gość swoje zrobił
no tego akurat nikt nie udowodnił, za to pewne, że w swoich czasch był być może jedyną osobą, która jednoczyła naród do walki z bractwem partyjnym.

Oczywiscie, ze udowodnil, wystarczy przejrzec zrodla historyczne:) Mozna tez wierzyc, jak mowila Danka, ze Lechu co miesiac wygrywal w totka, stad "extra money" co miesiac;)

Gość swoje zrobił
ja np do gejów nic nie mam, tylko niech mi na oczy nie lazą, jako ja im nie lazę.

Gość swoje zrobił
no nie wiem, czy ktoś w sądzie udowodnił wałęsie, że był agentem.

@swoje: jeszcze nie, bo to jest skomplikowana sprawa, bo Lechu za czasow kiedy byl prezydentem dosyc powaznie zdekomletowal swoja teczke;) Mowiac krotko: kazal ja sobie przywiezc i po prostu powyrywal kartki;) Na szczescie sa inne dokumenty, ktore swiacza o agenturalnej przeszlosci Walesy:)

Nie mowiac juz o tym, ze kilka razy sam sie przyznal, ze podpisal. Ale jak to Walesa: dzis powie to, jutro co innego, a pojutrze jeszcze co innego;)

Gość swoje zrobił
a zresztą co za różnica :)

Gość swoje zrobił
no nosił całe życie w klapie znaczek z matką boską, złośliwi widzieli podobno, że matka boska miała taki znaczek z wałęsą :P

Jemu nie chodziło konkretnie o homoseksualistów po prostu posłużył się ich przykładem jak mniejszości.Wam też by nie pasowało gdyby jakaś mała grupka która praktycznie nie ma nic do gadania wchodziła wam w drogę i wszystko co robicie krytykowała

Gość bolek to juz powinien
zaczac poszukiwania wygodnej i przytulnej trumny a nie miec parcie na szklo...

Gość uuuuuuuuyy
3% ludzi to nie taka mała grupa moze wyslijmy niepełnosprawnych ''za mur'' , w koncu tez mniejszosc, dlaczego ułatwiamy im zycie, dlaczego dostosowujemy dla nich budownictwo? Nie wiem komu przeszkadzają związki partnerskie i ta niby promocja homoseksualizmu :D Nie da sie kogos namowic na inna orientacje

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeee
ja sie akurat zgadzam z panem wałęsą, wlasnie po tym jego tekscie nabralam do niego szacunku bo wczesniej go nie lubilam. ja tez uwazam ze geje to zboczency i powinni siedziec za murem 🖐️

Gość jasneeeeeeeeeeeeeeee
tak samo pan niesiolowski, boże jak ja go nie lubilam. ale po jego wypowiedzi o lesbach to kurcze zgadzam sie z nim w calej rozciaglosci !!! jednak nie taki diabel straszny, i zly czlowiek powie czasem cos madrego...

Gość jelonekk...
a ja do niego dalej nie mam zaufania , gdyż ciągle mi miesza już obmyśliłem plan po tych apelach i reklamach , aby powyciągać gejów z szaf już szykowałem środki na na akcję uzdrawiania tych ujawnionych a tu masz - znowu Bolek namieszał ... i znowu się pozamykają w szafach , a państwowa kasa na reklamę wydana i moja na środki - także :(