Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość natura vs brzydki prawiczek

Jutro ide na konsultacje do chirurga plastycznego...

Polecane posty

Uzbieralem 30k i zamierzam wydac je na jakis zabieg, moze na kilka wystarczy. Na początek nos. Mam taki bardzo duży nieładny nos. Trzeba go zmniejszyć. Później oczy. Jedno mam bardziej zamknięte niż drugie. wargi, uszy, policzki tez bym chcial sobie porpawic. W nastepnym tygodniu ide do ortodonty bo na leczenie zebow (prostowanie i prawdopodobnie operacja bo mam wade zgryzu) uzbieralem kolejne 10k.

Gość kaszmirowa sukienka
kwiatki masz czy dostarczyć?

kobiety moze napiszecie mi jakie nosy u facetow wam sie najbardziej podobaja?

a na co mi kwiatki?

Gość kaskada26
z tego co piszesz to masz kręcz szyjny i zdeformowało ci czaszkę i masz nierówne oczy oraz zgryz,poczytaj o tym,tego już nie cofniesz,operacja plastyczna ci nie pomoże ani aparat na zęby bo ta wada,kręcz będzie cię dalej ściągać na jedną stronę.

Raczej nie to co mowisz. Zgryz mam zly bo dolna szczeka nie styka sie mi z gorna i to mozna operacyjnie naprawic. Nos mozna zmniejszyc a powieki poddac kokrecie. Po tym wszystkim zabacze co jeszcze zdzialac. Powaznie mysle tez o aparacie ilizarowa choc w polsce chyba nie ma klinik ktore na zyczenie wydluzaja konczyny ale w UK widzialem takie. Gorzej z cena... kolo 80 tysiecy funtow musialbym kredyt wciac

Gość kaskada26
Człowieku- jedno oko mniej otwarte od drugiego i krzywy zgryz to wynik przykurczu szyjnego!spójrz w lustro i zobacz czy głowę masz prosto,bankowo,że masz pochyloną w bok,jeśli tego nie widzisz to zawieś sobie jakieś długie kolczyki i zobaczysz jak krzywo wiszą.

Mam prosta głowę. Mówię że mam okno jedno przymknięte ale to wina powiek. Z tego co widzę to trzeba tylko naciąć i będzie tak samo dla obu oczu. A zgryz mam krzywy i to na pewno nie ma nic wspólnego z tym o czym piszesz.

Gość kaskada26
okno :D