Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssses

Publiczne całowanie powinno być zakazane i karane mandatem 500zł

Polecane posty

Gość sssssses

mnie jako lesbijke kłuje w oczy publiczne całowanie faceta i kobiety. Ja nie moge, to Wy tez nie :D

Gość swoje zrobił
jak to nie możesz, kto ci broni?

a kto ci broni, tylko jako lesbijka robisz to na wlasna odpowiedzialnosc bo zawsze jakis homofob moze cie dopasc... lesbijki jeszcze nie maja tak zle- geje maja przesrane po calosci- tak mi sie wydaje:)

Gość PO datki
o fuck, ucałowałam córke w wózeczku... moge prosić o łagodniejszy wymiar mandatu? jestem bezrobotna :P, :P, :P

Gość kyikkkkuku
jesli pocalują sie dwie dziewczyny albo ida ulicą trzymajac sie za rece to raczej nic sie nie stanie, czesto widze ( w Wwie) takie laski, nie wiem czy to kolezanki, czy para...ale nikt na to uwagi nie zwraca. Dwoch facetow to bylby lincz, wyzwiska i moze kamien w głowe :D

Gość swoje zrobił
jaki lincz, no już bez przeginania. z drugiej strony, to całujacych sie facetów na ulicy nigdy nie widziałem, ale to i dobrze, bo jeszcze zarzygałbym chodnik...

Gość ja______w
ja widziałam ale nad wisłą, jechalam rowerem, dwoch malolatow, na oko licealisci :classic_cool:

Gość jgjmatgnjtgn
Od razu łapanka takich dwóch i do oświęcimia. Z dymkiem panowie,z dymkiem!

tez widzialam całujących się facetów w ... mtv:D z drugiej strony, to całujacych sie facetów na ulicy nigdy nie widziałem, ale to i dobrze, bo jeszcze zarzygałbym chodnik x no wlasnie dlatego geje musza bardziej sie pilnowac z okazywaniem uczuc bo jak to w naszym kraju wszyscy sa tolerancyjni ale kazdy by rzygał:p ja widzialam w Holandii gejow ktorzy szki przytuleni i co jakis czas dawali sobie buziaka, nikt na to uwagi specjalnej nie zwracal tylko ja mialam szeroko buzie otwarta ze zdziwienia:) ale mi to nie przeszkadza...faceci czy kobiety niech sie caluja jak kochaja:)