Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karla994

19 lat i nigdy nie miałam chłopaka

Polecane posty

Gość Karla994

Nie sądzę, abym miała wysokie wymagania, ale to musi być osoba podobna charakterem, osobowością, krótko mówiąc musimy znaleźć wspólny mianownik, tak aby w związku panowała zgoda i jedność poglądów i podobny tok myślenia. Jestem wysoką dziewczyną, mam 178, więc ze względu na dobre samopoczucie obu stron, także musi być wysoki i postawny, ale bez przesady. Jeszcze gdyby przejawiał takie cechy charakteru jak uczciwość, wierność, był dobrym człowiekiem, okazywał opiekuńczość i był pełen ciepła. Niestety jeszcze na takiego nie trafiłam, nad czym ubolewam, bo samotność jest dla mnie coraz bardziej przygnębiająca. To moje jedyne wymagania. Moja ''Połówko'', kiedy Cię wreszcie znajdę..?

Gość samotny..
witaj moją połówko :) Tyle na Ciebie czekałem :)

Gość rolóś
ja też 19 mam isam jestem zaduże wymagania masz .

Gość yyyy???
a co to takie ten mnianownik :O

Gość Karla994
wysokie wymagania? :( Ale ja nie biorę pod uwagę czy to ma być brunet, czy blondyn, czy ma mieć takie oczy czy takie. Po prostu niech to będzie fantastyczny, ciepły, mądry człowiek, z pasją, z jakimś celem życiowym. Tylko tyle. Ja nie wiem, niby wymieniamy spojrzenia, ale nikt nie podejdzie, nikt nie zagada, przykro mi z tego powodu. Rodzina się dziwi, że nie mam swojego mężczyzny. Jeszcze trochę to pomyślą, że gustuję w kobietach.. :(

Gość Samotny..
Jesli chodzi o wyglad to dla Ciebie liczy sie tylko to aby byl wysoki ?

Gość rolóś
czemu ty niezagadasz ;( ja też sie pastrze na kobiety i niezarywam doniej bo nieutrzymie kontaktu zwrokowego lub bo skad mam wiedzieć czy wolna jest jakas dziewczyna a co do wymagań to zaduże sa ja jestem wstanie bardzo dużo zrezygnowac oczy mnie nieobchodza cycki odbiedy 50% ujdzie grunt by sie fajnie dogadywało i w miare fajny wyglad miała .

Gość rolóś
skąd jesteś ?

Gość Karla994
Widzicie, należę do trochę wstydliwych osób i nie lubię się narzucać, więc raczej nici z inicjatywy z mojej strony. Poza tym, gdy widzę fajnego faceta, to myślę, że byłby dla mnie zbyt fajny, że nie zasługuję na takiego, nawet jeśli on nawiąże kontakt wzrokowy, to ja go przerwe. Mam taką barierę, ale bardzo chciałabym się z kimś w końcu związać, dla poczucia ciepła, miłości i wsparcia.

Gość Karla994
Z pewnej nadmorskiej miejscowości :-)

Gość Karla994
Ktoś zapytał o wygląd, więc wiadomo że jeśli partner jest atrakcyjny jest bardziej pociągający, ale facet musi być męski, tzn. dbając o wygląd nie zatracając swojej męskości, że tak to ujmę.

Gość rolóś
etam zaduże wymagania stanowczo faceci mniej wymagaja niż ty ja jestem z drugiego końca polski zreszta niejkestem twoj typ .

Gość Karla994
Hmm.. wiesz co, cieżko jest określić w paru zdaniach osobowości i charakteru człowieka, każdy jest niepowtarzalny, nie trzymam się sztywno moich wymogów, trzeba mieć trochę dystansu do pewnych rzeczy. Wiadomo, że jeśli człowiek Cię sobą zainteresuje w jakiś sposób, to jestes w stanie porzucić dla niego swoje dotychczasowo wykreowane w głowie ideały.

Gość rolóś
ale tak sie niezdażyło l

Gość Karla994
no pewnie, że rzadko tak się zdarza, dlatego trzeba być cierpliwym, a miłość sama przyjdzie w najodpowiedniejszym momencie i w zupełnie niespodziewany sposób

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
To pewnie zdarzy się w najmniej oczekiwanym dla Ciebie momencie. Ja mam 21 lat i też nigdy nie miałam.. ale chyba tylko dlatego, że po prostu zbyt mało chłopaków znam. W liceum w klasie na 32 osoby było np. tylko 4 chłopaków ! I to jeszcze nie w moim typie :) Na studiach, hmm.. też 90 % dziewczyny, także.. nikogo na swojej drodze nie spotkałam. Oczywiście miałam pełno takich sytuacj, że ktoś się na mnie gapił, zagadywał, ale cóż z tego jak to byly takie rozmowy minutowe może ;D I nikt nie wie, że nie mialam chłopaka

Gość Hmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
a za klubami i dyskotekami nie przepadam..