Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zawiedziona222

prosze o rade:(:(

Polecane posty

Gość zawiedziona222

Hej mam 22lata 7 miesiecy temu poznałam chłopaka który ma 27 lat spotkalismy sie 2 razy w realu nasze pisanie opiera się tylko na teamacie seksu bo, mamy ochote na siebie tylko on sie zawsze wycofuje twierdze ze, jest prawiczkiem bo, duzo pisze a, nic nie działa juz mi tyle razy wyj*y zrobił ze, masakra tylko ani on ani ja nie umiemy zakonczyc tej znaomosci czesto mamy ciche dni teraz tez bo, sie czesto klocimy tylko on co jakis czas sie odezwie i znowu zaczyna pisac widac ze chłopak ma jakis problem i jego koledzy mi mowili ze oni go nigdy z zadna dziewczyna nie widzieli i ze, zawsze byl niesmialy w stosunku do kobiet zalezy mi na nim i chcialabym jakos do niego podejsc tak zeby nie czul sie urazony niby on ma mnie gdzies ale, jak sie dlugi czas nie odzywam to on napisze itd nie rozumiem go albo ja siebie za mocno wmawiam sama nie wiem

Gość zawiedziona222
tylko z nim ciezko wstydzi sie sam nie wiem szkoda mi go bo sie klocimy czesto

Poza tym sama zastanów się czego od Niego oczekujesz. Bo ja nie wiem, czy chcesz tylko seksu z Nim , czy liczysz na coś więcej....

Gość zawiedziona222
ja chce zwiazku i on o tym wie

jezeli chcesz zwiazku nie tylko opartym na seksie to musisz z Nim o tym porozmawiać. Musisz mu wytłumaczyc czego oczekujesz , czego pragniesz i dac mu odczuc, że nie ma sie czym krepowac, ze moze Ci powiedziec jezli ma jakis problem. Poza tym moze pierwszym krokiem bedzie po prostu pytanie do Niego czy On chce związku czy tylko po prostu bedzie w ten sposob sie z Toba bawiłPoza tym nie musicie od razu uprawiac seksu, moze warto na poczatku sie lepiej poznac ;). On wtedy bedzie sie czuł bardziej komfortowo i może uda rozwiazac Wam sie problem ;)

Gość zawiedziona222
nie wiem sama co to robic bo jeden dzien sie odzywa a na drugi dzien juz nie i mi nie odpisuje a jak go najdzie ochota to napisze i tak caly czas eh:(

To tak jak napisałam, jedno konkretne pytanie czego On chce, czego oczekuje od Ciebie. A jezeli ciagle bedzie w ten sposób sie zachowywał, to Kochana daruj sobie ;)

Gość zawiedziona222
no chyba tak zrobie bo wiesz caly czas tylko piszemy o jednym a mi tak na nim zalezy ze nawet tego seksu nie musialo by byc dala bym mu czasu bo mi jako na facecie zalezy a nie tylko na seksie bo on mi kiedys napisal ze tak mi zalezy ze chce go przeleciec fakt faktem on to chyba tak odbiera

Gość zawiedziona222
napisal mi niedawno ze on sie mna nie bawi tylko raz chce sie kochac a raz nie i zrozum go tu

to powiedz mu, że Ty chcesz normalngo zwiazku a nie liczysz na seks. dla Ciebie liczy sie cos inego. ze przyjdzie czas i na seks jak bedziecie juz tego obydwoje pewni i gotowi zeby sie zblizyc.

a jezeli On chce tylko sie z Tobą kochac, to nie warto sobie juz zawracac Nim głowy. Nie daj sie wykorzystac.