Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość serdecznosci z mojejj strony

Zakochałam się w kumplu chłopaka...

Polecane posty

Gość serdecznosci z mojejj strony

Czuję się jak zero. Cokolwiek zrobię, skrzywdzę kogoś. Jestem z kimś, kogo kocham, jesteśmy bardzo związani emocjonalnie, ale... no właśnie. Mamy całkiem inne podejście do życia, inne pasje, inne plany. Przeżyliśmy razem wiele syfu, rozstania i powroty. Ogólnie jesteśmy razem prawie 3 lata... i nie wyobrażam sobie życia na codzien bez niego, choć ciągle mam z tyłu głowy, że przecież i tak "na całe życie" nie pasujemy do siebie... chyba boję się byc sama, on daje mi duzo wsparcia. :( I nagle pojawia się on. Poznałam go na imprezie u wspólnych znajomych (byłam sama, mój facet pracował). Przegadaliśmy razem całą noc, i ciągle było mało. Z góry mówię, że do niczego nie doszło, choć teraz myślę o bez przerwy... Jestem w potrzasku. Nie wiem, czy ten koleś... czy ja też mu się podobam czy też to poczuł? No przecież nie zrobi żadnego kroku, bo jestem dziewczyną kumpla... a ja? Wyglupię się i stracę obu, jeśli coś zrobie... Przepraszam, że chaotycznie. Możecie mnie teraz zwyzywać od hipokrytek, i tak sama sobą gardę za to wszystko. Chcę tylko wiedzieć, czy ktoś był w takiej sytuacji. I co zrobił.. i jak to się skończyło...

Gość 666hauh
skoro to chłopak, nie mąż więc nie widzę problemu, tak już jest ludzie się rozstają czasem. Wybadaj tego drugiego, skoro to kumpel to bedziecie się gdzies widywać. Jeśli nie boisz sie samotnosci rozstań sie juz dziś, nie marnuj życia na kogos kogo nie kochasz.

Gość loootttta
Troszke lepiej poznaj tego drugiego zanim podejmiesz decyzję, czasem pierwsze wrazenie jest mylne.Ale także uważam, że twój obecny związek nie ma przyszłości.