Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam probleme

Będę nieskromna: Jestem bardzo ładna i inteligentna ale samotna

Polecane posty

Gość mam probleme

faceci poznani przez neta sa mną oczarowani, dziwią sie jak to mozliwe ze jestem sama...niektorzy myslą, ze fotki są kradzione :O... czuje sie inna niz przecietna dziewczyna, jestem bardzo wrazliwa ale jednoczesnie wiele przeszłam, mieszkałam nawet na ulicy jakis czas, mozecie wierzyc lub nie..pomogli mi obcy ludzie, jednak znieczulica nie zepsula wszystkich...mam uraz do mezczyzn, siedze w domu, prawie nigdzie nie wychodze, ubieram sie byle jak, by byc niewidzialna eh...

Gość rozumiem ze nie spotykasz
sie z facetami poznanymi przez neta tylko zyjesz samotnie w wirtualnym swiecie?ja tez jestem piekna i inteligentna i faceci z neta pytaja jak to mozliwe ze sama.gdyby znali prawde.............

Gość mam probleme
tak... wirtualnie wszystko jest takie proste :/ mam e-znajomych, e-imprezy, wszystko ''e'' , nawet po zakupy nie musze wychodzic, klikam i za 2 godziny przyjezdza facet z hipermarketu :/ staczam sie na dno...

Gość bo w życiu sama inteligencja
bez umiejętności jej wykorzystywania w codziennych sprawach jest nieprzydatna uroda może przyciągnąć, ale na dłuższą metę nic nie da jeśli ma się jakieś skrzywienia psychiczne (brak kontaktów z facetami w realu,unikanie ludzi, jakieś traumy z przeszłości na to wskazują . radzę rozpoczęcie jakiejś terapii (zależnie jakim jesteś typem, jak wierzącym może oni pomogą, jak nie to zainteresować się co najbardziej by Ci odpowiadało, może jakaś zbiorowa, i poszukać tego)

Gość mam probleme
rodzice mają mnie dosc, mam 22 lata i siedze w domu, nie studiuje, nie pracuje ;/

trochę nieskładnie piszę, może na początek poczytaj o uzależnieniu od neta, tego teraz jest wysyp więc najłatwiej będzie coś ciekawego znaleźć, potem powoli krok po kroczku musisz nauczyć się odzyskiwać życie realne. niekoniecznie z mnóstwem ludzi wokół siebie, bycie aspołecznym jest ok o ile to Cię nie blokuje i uniemożliwia osiąganie tego co chcesz

Gość jestem spoko gosc!
To dlaczego nie wyjdziesz do ludzi? Dlaczego nie poznasz kogoś z wartościami przez neta a później spotkanie w realu i długie i szczęśliwe życie?

taaaa, niech wyjdzie do ludzi, w końcu życie to bajka gdzie każdy od razu do Ciebie zagaduje i stajecie się przyjaciółmi szczególnie jak masz problemy psychiczne najpierw trzeba się samemu ogarnąć, zacząć stawać na nogi, nikt za nas tego nie zrobi

Gość Zan Grodny
autorko, nie wierzę ci, wrzuć fotkę (może być bez twarzy)

"czuje sie inna niz przecietna dziewczyna, jestem bardzo wrazliwa ale jednoczesnie wiele przeszłam, mieszkałam nawet na ulicy jakis czas, mozecie wierzyc lub nie..pomogli mi obcy ludzie" ­ och, ach, ech... :D ­ prowokacja. ładne dziewczyny nie mieszkają na ulicy. zawsze ktoś je weźmie na nocleg :classic_cool:

Jestem bardzo ładna i inteligentna ale samotna to niemożliwe - z czymś się przeliczyłaś

Logika zdań wykazuje 2 błędy logiczne: - jestem bardzo ładna i inteligentna - jednocześnie niemożliwe - bardzo ładna, ale samotna - jednocześnie niemożliwe Tylko "inteligentna, ale samotna" może być prawdziwe.

Gość jjjjjjjjjjjjh
żaba na odwyku - a przystojni mlodzi mezczyzni ? :classic_cool: