Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mini19191919

pekla gumka..

Polecane posty

Gość mini19191919

Witam, moze od poczatku... Od poprzedniej miesiączki uprawiałam seks 2 razy, prezerwatywa + stosunek przerywany, jendak raz pękła nam gumka... Co prawda partner wtedy nie był we mnie, zanim wszedł znów nałożył drugą, poza tym obydwa wytryski były poza moim ciałem a byłam wtedy już w majtkach i spodniach.. okres powinnam dostać wczoraj a jeszcze go nie mam, czy są szanse żebym była w ciązy? bardzo mi zalezy na normalnych odp, nie chcę sie niepotrzbenie stresowac bo to może mi tylko opóźnic okres.. pomocy!! :(

Gość mini19191919
up

Gość mini191919919
up nikt nie pomoze?

Gość myskaff
a jakie miałaś dni? wszytsko zależy czy " wszedł w ciebie"jak gumka była juz pęknięta czy nie.... moim zdaniem w sytuacji w której opisujesz zanse na ciaze sa bardzo małe

Gość parammedic
Wydaje mi się, że nie ma szans na poczęcie. Ale jeśli się obawiasz to zacznij prowadzić też obserwacje swoich cykli nie współżyjcie w ogóle podczas trwania dni płodnych. Jak sama będziesz miała problemy z tym to poczytaj sobie może o tym: http://www.naturalna-plodnosc.pl/antykoncepcja-bez-hormonow/var/15,119,1,afrodyta-tester-owulacyjny-test-owulacyjny-ze-sliny powinno pomóc

Gość mini19199919
kalendarzowo powinnam mieć jeszcze niepłodne jednak mam bardzo nieregularne cykle :( gumka pękła jak chciał we mnie wejść jednak sobie "nie trafił" :P więc nie wszedł, tylko ściągnął pękniętą gumkę i nałożył drugą... myślicie że mam się o co bać?

Gość zurbajkdbkj
ehhh dzieci sie nie robi strzelajac sperma gdzie popadnie, nie jestes w ciazy

Gość mini1919999
dzięki za odp, jestem straszną panikarą, okres powinnam mieć we wtorek a jest czwartek, pewnie przez ten stres sama go sobie opóźniam :P