Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaiwedziona

czy zostałaś oszukana przy kupnie reduce albo subitrolu przez tomka?

Polecane posty

Gość zaiwedziona

witam tydzień temu postanowiłam się odchudzić i kupić sobie reduce po przestudiowaniu ogloszen zdecydowałam się na zakup reduce u pana tomka 100sztuk-400zł za pobraniem pierwsza rozmowa telefoniczne ok ,ponieważ mieszkam w niemczech i niechciałam wysyłać pieniedzy na konto tabletki miały dojść do mojej siostry a ona miała pewnie wyslac już paczkę do niemiec,2 dni pożniej już paczka była niestety w kartonie zamiast tabletek była paczka gum do żucia telefon do tomka zostal też zmieniony wcześniejszy to 794447293 ten pan to zwykly oszust sprzedaje też inne tabletki teraz jest tel 1234567890 czy ktoś też padł ofiarą oszusta?czy może mi ktoś dac namiar na kogoś uczciwego?

Gość gość
za naiwność i głupote się płaci

Coraz częściej ludzie posuwają się do oszustw, dlatego przy odbiorze trzeba KONIECZNIE otwierać zawartość przesyłki w obecności kuriera! Nieważne że się spieszy, ma obowiązek zaczekać żeby odbiorca sprawdził autentyczność zamówionego towaru. Płacić tylko przy odbiorze; w ten sposób ukróci się złodziejstwa i oszustwo!

Gość gość
orginalne reduce ma na kapsułkach napisy i na opakowaniu z przodu chologram a ci co twierdzą innaczej to oszusci