Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość beznadziejna sytuacja

Kocham faceta starszego o 20 lat i źle mi tym.

Polecane posty

Od 3 lat kocham faceta starszego ode mnie o 20 lat. Na początku myślałam,że to chwilowa fascynacja, ale minęły te 3 lata i coraz bardziej mnie do niego ciągnie. Mam 19 lat. Poznałam go, bo jego matka przyjaźniła się z moją babcią. On jest kawalerem, nie ma dziewczyny ani żony. Nie wie, że go kocham, jestem zbyt nieśmiała, by się do niego zbliżyć, zresztą moja rodzina nie zaakceptowałaby tego związku. Bo jest dla mnie za stary, nie ma pracy ani żadnego wykształcenia i wiele gorszych wad, o których nawet wstydzę się tutaj pisać. Ja sama wiem,że zmarnowałabym sobie z nim życie i wcale nie mam tutaj na myśli różnicy wieku między nami tylko jego wady, o których nie mogę napisać. Od 3 lat nie mogę o nim zapomnieć i coraz gorzej się z tym czuję. Spotykałam się w tym czasie z wieloma facetami, by o nim zapomnieć, ale to nic nie dało. Już nie wiem co mam zrobić.

Gość 321321321
TO NAJLEPIEJ NIE RÓB NIC...

Ale ja chce o nim zapomnieć raz na zawsze, a nie się tak męczyć. Na niczym skupić się nie mogę, nawet moja koleżanka, która zna prawdę mówi , że to już przesada. Cały czas o nim myślę.

Gość rmpqnqqmq
jak mozesz kochac kogos kto ma wady o ktorych nawet wstydzisz sie napisac? dziewczyno ogarnij sie i nie marnuj swojego zycia!

Gość niezdrowa facynacja
pewnie z powodu jego wad staje sie mrocznym obiektem pozadania wywolujacym dreszcze.............

Gość niezdrowa facynacja
pewnie lubisz filmy grozy

rmpqnqqmq Nie chciałam napisać o jego wadach, bo zaraz byście skupili się tylko na nich, a nie na sednie sprawy. Poza tym każdy jakieś wady ma i to go nie dyskwalifikuje. Zresztą - wiem, że marnuję swoje życie, ale nie mogę przestać o nim myśleć, to jest silniejsze ode mnie. Próbowałam o nim zapomnieć umawiając się z innymi, ale to nic nie dało. Dałabym wszystko, aby go wyrzucić ze swojej pamięci, ale tak się nie da.

Gość rmpqnqqmq
sama mowisz ze zmarnowalabys zycie z nim. kobieto daj sobie na luz. masz 19 lat a on 39. daj sobie spokoj po prostu. zmarnowalas 3 lata

rmpqnqqmq ale Ty nic nie rozumiesz. Jakby to było takie proste, powiedzieć sobie "daję sobie z nim spokój" i o nim nie myśleć. Próbowałam wszystkiego ale nie mogę o nim zapomnieć.

podbijam

Gość prudencja
Ty nie podbijaj tylko się pobij po głowie.

Jak widzę nikt mnie tutaj nie zrozumie.