Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mekita86

DOPALACZE - jak bardzo niezdrowe?

Polecane posty

Gość Mekita86

Witam, Moja koleżanka proponuje mi dopalacze - chciałaby zapytać jak bardzo są niezdrowe? Na Rozbawiacze_com można kupić coś takiego jak Drefedron - jest to zamiennik nielegalnego mefedronu - dzięki temu jest mega euforia i energia na imprezę, skacze też libido. Ogólnie to ona zaczęła tego używać aby schudnać i pytanie - czy zaczynać czy mogę się uzależnić? Koleżanka chwali że nie ma efektów ubocznych ale ja troche sie boje

Gość werwerwer
A nie brefedron, smyku? :classic_cool:

Gość guesswhoo
Odradzam, szkoda serca, lepiej zapalić jakieś zioła np z dopalaczy wyrwidab, a jeszcze lepiej trawkę, to jest najzdrowsze

Gość Olcia Dubicka
Sama osobiście odradzam takie rozwiązanie, skutki uboczne wyjdą w najmniej oczekiwanym momencie. Jeśli chcesz już coś łykać co pomoże Ci schudnąć to polecam Ci tabletki Forever Slim, można je kupić na allegro i są dobre. Ja po 3 tygodniach schudłam już 7 kilogramów i nadal je biorę bo moim celem jest 27 kilogramów. Poleciła mi je matka dzieci którymi się opiekuję i sama też na nich schudła skutecznie i nawet pierwsze opakowanie dostałam od niej za darmo. Tylko trzeba do tego dodać zdrową dietę z daniami jak najmniej przetworzonymi. Z resztą była już afera z dopalaczami i to powinno ludzi przestrzec przed tego typu środkami odurzającymi. a Tabletki są przetestowane przed wyjściem na rynek i bezpieczne.