Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Dżelusia

Rozbita rodzina.

Polecane posty

Gość Dżelusia

Witam. Mam na imię Angelika , rok temu moi rodzice wzięli rozwód . Bardzo to przeżyłam , chociaż z moim ojcem wcale nie było kolorowo , zawsze awantury , dużo pił . Mama wyjechała za granicę i zostałam sama z tatą było jeszcze gorzej niż przed wyjazdem mamy . Za granicą mama poznała faceta ( z którym obecnie jest) Jest od niej młodszy o 10 lat i starczy ode mnie o 10 lat . Kiedy mama wróciła zamieszkała u niego nawet nie była po rzeczy w domu tylko od razu pojechała tam . Mama ze swoim facetem zabrali mnie na ferie do siebie , było super po prostu ekstra , cieszyłam się że widzę się z mamą , a nawet jej facet wydał się mi całkiem fajny . W bardzo krótkim czasie wszystko nabrało takiego tempa że nie nadążałam za zmianami . W rezultacie szybka przeprowadzka i tak dalej . Zostałam z mamą i jej facetem . Niestety z biegiem czasu okazało się że nie jest tak kolorowo. Po 2 miesiącach odważył się pierwszy raz mnie uderzyć , później zaczął jakieś awantury i tak dalej . Nie czuję się w tym domu najlepiej nie mam swojego kąta . Mam swój pokój , ale dzielą mnie jedynie cienkie szklane drzwi od ich pokoju . Wszystkie moje rzeczy są sprawdzane i układane przez jego matkę . To mnie denerwuje bo nie mam swojej przestrzeni . Nie mogę porozmawiać przez telefon z nikim , nawet z własnym ojcem ,bo robi mi awantury . Mam 18 lat , ale jeszcze chodzę do szkoły i na praktyki i tylko to mnie właściwie tu trzyma . Nie chce wracać do ojca bo tam jeszcze gorzej . Nie chcę też już mieszkać z tym mamy facetem . Co mam zrobić ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować