Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Toooser

Grafika

Polecane posty

Gość Toooser

Witajcie ludzie! Czasem przychodzi taki dzień..że znany Tost musi wejść TU, tak właśnie TU...i poprosić o radę xP Zacznę więc od razu od tego po co tu jestem bez owijania w bawełnę. 1.Chciałbym iść na studia graficzne, jednak nie wiem co jest potrzebne. Mógłby mi ktoś powiedzieć czego mi potrzeba, aby się na takowe dostać? Mam na myśli profile licealne do matury. 2.Grafiką zajmuję się od...2-3 lat. Mniej więcej jakoś tak. Niestety wciąż daleko mi do perfekcji. Aktualnie chciałbym stworzyć coś podobnego do tego. http://i.imgur.com/kXK4a.jpg Chodzi mi tutaj o RAMKI na tych avatarach. Wie ktoś może jak np. stworzyć coś podobnego do tej 3? Oczywiście jeśli ma ktoś jakiś własny pomysł to nie pogardzę. : ) P.S. jeśli można by było to prosiłbym o nie podawanie mi linków z gimpuj.info ani odpowiedzi typu "wujek google nie gryzie". Naprawdę...wiem że wystarczy wpisać w google...ale tam tak naprawdę nic takiego nie ma co by mnie zainteresowało. Szukam jakieś...hmmm..."profesjonalisty" który pomógłbym mi stworzyć coś odpowiedniego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować