Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurzona zona0000

czy on mnie zdradza

Polecane posty

Gość wkurzona zona0000
kocham go ufam mu ale jestem ostrozna i zazsrosna.

A wiesz jak wkurza grzebanie w telefonie ? A może to była właśnie podpucha żeby sprawdzić czy grzebiesz ?

Gość wkurzona zona0000
dzentel... my zawsze patrzymy sobie w tel. leza na wierzchu i to u nas normalne. i to nie zeby sprawdzac tak poprostu. on czyta z kim ja pisze i o czym a ja czytam jego smsy. Gwiazdko... chyba pogadam z nezem przez tel nie mam zamiaru wstawac o 4 zeby go przepraszac. to on powinien mnie przeprosic albo niewiem wytlumaczyc a nie uciekac i sie obrazac.

Gość krakow to piękne miasto
Nie rób z igły widły. Obrażać się za głupie zdjęcia w tel. ile masz lat? Jak ty byś wiedziała co my robimy w pracy lub na delegacjach to byś zwariowała :-)

Gość GwiazdaNiebieskazNieba
My też sobie czasem zaglądamy w tel, ja chyba częściej :D Krakow co robicie na delegacjach :D ?

Gość wkurzona zona0000
krakow... moze masz racje. dziekuje wszystkim za rozmowe. sprobuje zasnac zobaczymy co dni przyniosa.Dobranoc

Dobranoc!:D Śpij spokojnie :)

Gość wkurzona zona0000
dzentel... tak normalnie w galeri zdjec mial fotki. a o delegacjach maz mi duzo opowiadal ojjj az glowa boli.

Gość wkurzona zona0000
to nic nowego pisalam juz ze przegladamy sobie telefony. no dobra ide juz spac.

GwiazdaNiebieskazNieba-przeważnie spotykamy się w restauracji na obiadokolację i po posiłku wódeczka i zabawa czy to w restauracji czy idziemy pobalować na miasto :-) Na pewno nigdy grzecznie nie śpimy :-) i przeważnie rano nic nie pamiętam :-)

Oo to ostro chlejecie, nigdy jeszcze nie miałam ściny pamięci :D A ty masz jakąś partnerkę :D? Kurcze no dla mnie takie chlanie byłoby przerażające zaakceptowałabym u każdego byle nie u swojego partnera na poważnie :D

No ostro:-) Przeważnie są to dwudniowe max trzydniowe delegacje. No cóż Mi się często zdarza nic nie pamiętać :-) Mam ale ona nie wie co Ja robię na delegacjach chyba myśli że słodko śpię :-)

A zdradziłeś ją kiedyś na takim wyjeździe?

Dobre pytanie :-) z tego co pamiętam to nie i zawsze budzę się sam w pokoju. Ja przygód nie szukam na delegacjach a te że mamy fajną ekipę to się bawimy bo przy was jest to nie możliwe :-)

Hehehe, wiesz kobiety też się potrafią bawić i z mężczyznami i bez :p Dobranoc :)

Wiem bo z moją partnerką baluje co weekend :-) ale to nie to samo co balujący sami mężczyźni :-) Również dobranoc :-)

Gość pogrozic paluszkiem
Czekaj czekaj az ci partnerka odwinie numer. Nic w przyrodzie nie ginie, za zle prowadzenie sie przychodzi zaplacic, chyba ze z konczysz z pijackimi delegacjami.